От х:

Днес в x:

Патриотичният фронт: Нашето черешово топче е номер 24

Днешната битка не се води с кремъклийки и черешови топчета. Днешната битка се води с бюлетини. Нашето черешово топче е номер 24”. Това заяви днес пред общината в Минерални бани водачът на листата на Патриотичния фронт в хасковския избирателен район Слави Бинев.

Пред сградата на администрацията се бяха събрали патриоти с развети знамена, които скандираха “Долу ДПС!”

Пред събралото се множество Слави Бинев прочете въпросите, които малко по-късно депозира в деловодството на общината. Дали е вярно, че повечето обществени поръчки в общината се печелят от фирми, свързани с ДПС. Дали е вярно, че се изсичат гори с вековни дървета, при това отново от обръчите на ДПС. Нормално ли е в общинския център да няма аптека? Дали е вярно, че транспортът също се осъществява от фирми, приближени на ДПС. Дали е вярно, че собствениците на хотелите с минерална вода са от турски произход.

В тази община се извършва диксриминация на българското население и ние сме тези, които ще спрем това. Всички потърпевши трябва да знаят, че ще намерят подкрепа и защита от Патриотичния фронт”, заяви Бинев.

Ако се качите на втория етаж в общината, ще видите, че всички имена на служителите в кабинетите са турски. Затова те сега надничат от прозорците като лалугери. Община Минерални бани е пример в какво ще се превърне България, ако ДПС вземе властта”, заяви Павел Чернев.

След изказванията пред общината в сградата влязоха кандидат-депутати от Патриотичния фронт, които депозираха писмените въпроси към кмета на общината Мюмюн Искендер, който беше напуснал кабинета си преди демонстрацията.

Навярно има по-важна работа от тази да се вслуша в гласа на хората. Кажете на вашия кмет, че ще настояваме за отговори на поставените въпроси и ще ги направим достояние на обществеността”, заяви на кметската секретарка Слави Бинев.

Платена публикация.

Купуването и продаването на гласове е престъпление! 

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини