От х:

Днес в x:

Не допускат патриоти в община Минерални бани

Бинев: Недопустимо е жители на Минерални бани да се третират като хора „второ качество”

С неуредиците и беззаконието, което цари в местността на Минерални бани се запознаха представителите на Патриотичният фронт на място. По думи на жителите своеволията и безчинствата на емисарите на антиконституционна партиия са взели своя връх в общината. Едно от най-позорните злодеяния в района според местните обитатели е затварянето и нефукционирането на природното богатство, гарантирано за общо ползване от Конституцията – минералната вода. „Ние не само сме лишени от този Божи дар на това място, но и сме принудени да гледаме чинно как само само властимащите тук използват лечебните качества на водата за лични цели и облаги, в своите хотели и комплекси”, роптаеха местните жители по време на срещата с водача на листите на Патриотичния фронт за хасковска област -Слави Бинев.

Хората също информираха бившия евродепутат за грубите законови нарушения да не бъдат допускани до общината, без каквато и да била причина. Друг невъобразим проблем, който доказва несвършената работа на бившите депутати от хасковска област и нехайството на държавата, е липсата на аптеки и невъзможността възрастните хора да се снабдяват с лекарства.

„Ние от Патриотичния фронт сме тук за да спрем порочната практика, която се наложи - чужди държави да определят бъдещето на страната и народа ни. Поради тази причина е нужно да имаме възможно най-много патриоти в следващия парламент и вече българите да управляват България”, заяви пред присъстващите Бинев, след като бе информиран от жители на селата в общината, че привържениците на партия, обсужващата интересите на съседна страна, разполагат с всички права и свободи, а останалите жители биват третирани като хора „второ качество”. Бинев пое ангажимента ако бъде избран за народен представител, да изиска пълни проверки относно ползването на минералната вода и по всички други оплаквания, които населението от областта има. Също така той се ангажира да проучи възможността чрез административни мерки да се промени сегашната ситуация в някои села от областта – хората, приемащи други страни за своя родина, да не определят дневния ред в общините.

Платена публикация.

Купуването и продаването на гласове е престъпление! 

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини