От х:

Днес в x:

Топ цени за туристите и гостите на културните атракции в Смолян

От следващата година посетителите на някои от най-атрактивните културни обекти в Смолян, ще могат да се възползват от нова екстра, даваща възможност за семейно посещение на атрактивна цена.

През 2014г. гостите на града ще могат да закупят семеен или комбиниран билет за посещение на Регионалния исторически музей, Художествената галерия и Планетариума в родопския град.

Семейният билет ще бъде на цена от 7лв. и от него ще могат да се възползва 4 членно семейство от  двама възрастни и две деца.

Комбинираният билет пък ще бъде за посещение на трите обекта едновременно и ще струва 10 лв. Той ще може да се купи от всеки един от трите обекта и ще дава възможност за посещение и на трите културни институции. Така комбинираното талонче ще носи отстъпка от 5лв., тъй като индивидуалното такова  е на стойност от 5лв. за всяка една от тях.

Идеята на община Смолян, която стопанисва и управлява обектите, е да се постигне баланс, тъй като към момента планетариумът и музеят се радват на голям интерес от посетителите, а художествената галерия, съхраняваща уникални експонати, остава в страни от туристическия интерес.

От 21 декември (събота) до 30 декември (понеделник) - всеки ден, включително неделя 22 и 29 декември, планетариумът ще има нормално работно време.
31 декември (вторник) - до обяд, последна програма в 13:00 часа. Почивните дни на звездната институция в града ще бъдат: На25 декември (сряда) - КОЛЕДА и на 1 януари (сряда) 2014 г. - НОВА ГОДИНА.

СЕАНСИ В ЗВЕЗДНАТА ЗАЛА:
- На български език: 9:30, 11:00, 15:00, 16:30
- На чужди езици (английски, немски, френски, руски, гръцки, турски) - 14:00 ч.

 

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини