От х:

Днес в x:

Димитровградският бул."Христо Ботев": Готови сме за офроуд!

В това състояние е в момента бул."Христо Ботев" в района на пресечката с ул."Общорище"

Придвижването по бул."Христо Ботев" в Димитровград в момента е същински ад, жалват се до нашия екип живеещи в района.

Заради подмяната на водопровода и канализацията по Водния проект улицата бе разкопана в отсечката между бул."Трети март" и ул."Оборище". Реконструкцията започна в края на миналата година и приключи преди месец.

Когато завали дъжд улицата е потъва в кал, а в сухо време прахът покрива всичко наоколо, пишат жителите на бул."Хр.Ботев". И допълнат на шега, че спокойно могат да си организират екстремно шофиране по неасфалтирани пътища - офроуд.

В момента отсечката е отворена за движение, но труднопроходима за хора и коли заради огромните локви и калта, увери се на място и наш екип.

От Общината не успяха да уточнят кога ще започне възстановяването на настилката по бул."Христо Ботев". Стана ясно, че с дейностите ще се заеме фирма "Станилов".

Междувременно започна подготовката за асфалтиране на ремонтирания участък на кръстовището до хотел "Славяни". Работници на "Ти Ви Би" днес валираха мястото, на което предстои да бъде положена нова настилка. Преди седмица писахме, че първите улици, разкопани след Водният проект, които ще бъдат асфалтирани са бул."ст.Стамболов" и ул."Цар Симеон".

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Придвижването за пешеходци и коли е трудно

Подмяната на водопровода на кръстовището на ул."Оборище" с ул."Първи май" продължава и в момента
На кръстовището на бул."Раковски" с бул."Ст.Стамболов" започна подготовка за асфалтиране

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини