От х:

Днес в x:

21-годишен отива на съд за блудство и опит за изнасилване

Районна прокуратура – Свиленград предаде на съд 21-годишен мъж за блудство и опит за изнасилване, съобщиха от държавното обвинение.

По делото е установено, че на 30 юни 2019 г., в Любимец, обвиняемият Х. М. се разхождал в района на общоградски басейн, до който се намирало заведение. По същото време там се провеждало семейно тържество. Когато от ресторанта излязла 44-годишната пострадала жена, обвиняемият я причакал до близкия паркинг и я издърпал. След това я замъкнал до тревни площи, близо до река Марица, където я съборил на земята, направил опит да я изнасили и блудствал с нея. Въпреки че жената оказала съпротива и викала за помощ, обвиняемият не се отказал от извършване на деянието.

Бързата намеса на полицейски служители от полицейския участък в Любимец е предотвратила евентуално по-тежки последици, като незабавните оперативно-издирвателни действия са довели до задържането на извършителя. В хода на разследването Х.М. е признал вината си и е направил самопризнания. Спрямо него е взета мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ге
    Гешев
    6 -4
    12:42, 7 фев 2020
    Серийният изнасилвач на млади учителки във финансовата гимназия кога ще му повдигне обвинение прокуратурата и кога ще отива на съд ?
    Ще арестуват ли и инспектората по образованието ?
Последни новини