От х:

Днес в x:

5 °C

Ром отнесе 4 г. затвор за блудство и опит за изнасилване

4 г. затвор за блудство и опит за изнасилване отнесе 21-годишният Христос Митев. Присъдата му е наложена от Районния съд в Свиленград по обвинителен акт на Районна прокуратура в крайграничния град, съобщиха от държавното обвинение.

Двете престъпления са извършени на 30 юни 2019 г., в Любимец. Тогава младият ром причакал 44-годишната Н. до градския басейн, издърпал я в тревни площи край река Марица и се гаврил с нея около 2 часа.

Установено е, че той я удрял по главата и лицето, както и я заплашил с думите: „Ако викаш, ще те претрепя“.

Делото се разгледа по реда на съкратеното съдебно следствие, като Х.М. е признал всички факти и обстоятелства по обвинителния акт. Присъдата подлежи на протест и обжалване пред Окръжен съд – Хасково.

Haskovo.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (9)

 • 1
  Ад
  Адолф
  34 -1
  18:53, 11 фев 2020
  Стига сте ни унижавали като ги наричате РОМИ, това не е правилно! Чисти ц***** са!
  • На
   НАБОРА
   13 -3
   19:44, 11 фев 2020
   А защо Адолф не може да напише "ц*****" ?
 • 2
  На
  НАБОРА
  13 -1
  19:45, 11 фев 2020
  Оооооооооо да, защото е мръсна дума.
 • 3
  Ja
  Jack Bauer
  13 -2
  21:05, 11 фев 2020
  Само толкова ли на гадния примат? Пуснете му един куршум и да пътува.
 • 4
  Г-
  Г-н Михайлов
  14 -4
  21:32, 11 фев 2020
  4г и подлежи на обжалване??? Избирателите на Бойко и Мутренската му шайка са с предимсво! Когато почнат да е....бат жените и децата ви ще се усетите!!
 • 5
  Ин
  Интегратор
  13 -1
  23:11, 11 фев 2020
  Защо наричате тези безмозъчни паразити роми?Като всички знаят че това са ГНУСНИ ц***** !
 • 6
  14
  14/88
  5 -1
  08:51, 12 фев 2020
  Трудът ни прави свободни.
 • 7
  Г-
  Г-н Михайлов
  5 -1
  08:59, 12 фев 2020
  Като гледам на къде вървят нещата,скоро ще се наложи музеите с този надпис да заработят отново.
 • 8
  Ня
  Някой
  5 0
  11:41, 12 фев 2020
  На този ром му пожелавам в пандиза да му разпорят кафявата точка и това ще стане задължително!

Хороскоп за 18.02.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Успявате по забележителен начин да балансирате между професионалния и личния си живот. Никой по-добре от вас не умее да комбинира всичко така, че да е удобно на всеки. Естествено водещо е собственото ви желание, но вие чаровно прикривате този факт.
18 фев 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Ще се отличавате с повишената си социална активност, оставайки на втори план личните ангажименти. Имате воля и ще се справите, независимо от трудностите. Предстояща среща ще подобри очакванията ви във връзка с предстоящ проект. Развитията ще бъдат във ваша полза и ще ви подтикнат към конкретни действия.
18 фев 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Добре е делата си днес да ги приключите в рамките на деня. Градивните ви усилия ще поддържат активността и формата ви, правейки ви по-организирани. В личния си живот ще постигнете разбиране със себе си и ще се съобразите с развитието на дълго очакваните промени. Най-хубавото е, че ще ви направят щастливи.
18 фев 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Малко хора ще са в състояние да разгадаят настроението ви днес. Работите усърдно, но емоциите доминират над всичко останало и със сигурност ви пречат, особено когато от вас се изисква да бъдете съсредоточени. Опитайте се да им противостоите.
18 фев 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Служебната работа ви отегчава и напрежението скоро ще ви създаде главоболия. Вземете мерки и не се колебайте да направите нещо за себе си. Запознайте се с методите на релаксация, чрез тях ще подобрите тонуса си. Мислете позитивно и се вслушвайте в мнения, различни от вашите.
18 фев 2020

Хороскоп за Дева

Дева
С добри нагласи сте за предстоящите дни и това се отразява на работата ви по проектите, които подготвяте. Самоконтрола, който си налагате ще ви помогне да се справите по-лесно с изкушенията и повиши психическата ви устойчивост. Насърчете човека до вас открито да говори за чувствата си, това ще заздрави връзката ви или поне ще ви ориентира за тях.
18 фев 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Ще размишлявате върху развитието на делата си от последните дни и ще търсите причините за една или друга неудача. Приемете, че има и външни фактори, които не можете да промените, така, че гледайте по-ведро на случващото се. Открийте уроците за себе си и се старайте да ги усвоявате своевременно.
18 фев 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Възможно е днес да възникнат проблеми и да променят временно плановете ви за почивка. При финансови операции не поемайте рискове. Доброто ви чувство за хумор ще ви извади от една неловка ситуация с човек, към когото имате по-специално отношение. Близо сте до желания резултат.
18 фев 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще ви се отдава да възприемате добре нови знания и да ги прилагате на практика почти веднага. Движението ще ви се отрази добре, ще ви избави от нежелани мисли и с повече вяра в себе си ще успявате в начинанията си. Не грешите в преценките си за другите, за това и по-рядко ви се случва да сте от губещата страна.
18 фев 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Ще се радвате на добри развития в личните си дела. Промяната ще ускори процесите и скоро ще се поздравите с придобивки от различен характер. Дайте шанс на човека, който търси път към вас и му позволете да ви запознае с намеренията си, които повярвайте, са добронамерени.
18 фев 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Не всичко, което предвиждате днес ще се случи, но в по-голямата си част ще следвате начертания план. Доверието, с което се отнасяте към някого или нещо, ще ви спечели нови приятели. В добра кондиция и форма на духа сте, и с повече лекота ще вземате решенията си. Готови сте за придобивки от нематериален характер.
18 фев 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Ако ви липсват внимание и грижи, не бързайте да се засягате. Помислете къде имате пропуски, защото е сигурно, че не сте изрядни. Дайте си сметка за собствените си постъпки и променете отношението си към онези, които неоснователно сте наранили. Духовни прозрения ще ви подтикнат към промени.
18 фев 2020
Последни новини