От х:

Днес в x:

Борисов за партията на Слави Трифонов: Няма такова предаване (видео)

Tо може да има и "Няма такова предаване" - така премиерът Бойко Борисов отговори на въпроса в интервю за Би Ти Ви обижда ли го името на новоучредената пария на шоумена Слави Трифонов "Няма такава държава".

"Човешката глупост е безкрайна. 1300-годишна държава, основана от нашите царе и ханове. Всеки може да си кръсти партията както иска. Да, няма такава държава, в която да можеш години да си промотираш без пари партията, без да има кой да ти задава въпроси. Години наред си стоиш и си говориш само от свое име. Слави Трифонов си седи на върха на своя пиедестал и дава оценки в най-гледаната телевизия в най-гледаното време. Е, няма такава държава - СЕМ да го гледа и да не го санкционира", заяви Бойко Борисов.

Борисов определи Трифонов като умен човек, който вижда откъде идва крахът на политиците, дори и на най-харесваните. И предупреди, че когато станат известни кандидатите на Слави Трифонов за министри, кметове, общински съветници, депутати, "ореолът ще бъде надупчен". Така станало и със самия Борисов.

"Аз му пожелавам успех и се радвам, че сега вече играта ще е честна", отговори премиерът на въпроса дали е възможно ГЕРБ и "Няма такава държава" да станат коалиционни партньори.

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    11 -12
    18:06, 8 окт 2019
    Българската държава е на 141 години. Преди това тук е имало Османска империя.
    На прасето Тиква не му е приятно, че има конкуренция.
    • Ви
      Виж го ти него.
      16 -6
      19:49, 8 окт 2019
      БЪЛГАРИЯ е създадена в 681 година и това няма как да бъде променено, набий си го в п.......а глава.
    • Ви
      Виж я ти нея.
      5 -6
      20:42, 8 окт 2019
      Общо 7 века такава държава не е имало, неграмотнице.
Последни новини