От х:

Днес в x:

Незапочнала профилактика направи 15 км опашка на границата

Колоната започваше километри преди границата

До обяд на Гранично контролно пропускателен пункт Капитан Андреево имаше опашка от 15 км, увери се екип на Haskovo.net. Тирове и леки коли престовяаха по повече от два часа преди да преминат границата в посока Турция. Причината която била обяснена на шофьорите е започнала профилактика на информационната система на българската митница на трасе „изход“.

Справка с агенция митници обаче уточни, че профилактика на информационната система наистина има, но тя е била насрочена за 13 часа, тоест 1 час по-късно. Върволицата леко и тежкотоварни автомобили видимо се бе увеличила в по-късния следобед, макар вече на никой да не му се занимаваше да изчислява дължината и. Вървяха залагания дали до вечерта, опашката ще стигне Свиленград.

Струпването на коли няма връзка със снощния инцидент при който старши полицай Ангел Андреев бе прегазен от турски автомобил, уточника на Контролно пропускателния пункт. Въпреки шока от случилото се, колегите на Ангел от гранична полиция, както и от митницата, не са прекъсвали нито за минута работата си.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини