От х:

Днес в x:

Абитуриентките блесват с рокли на поп фолк звезди

Абитуриентките тази година ще блеснат с шикозните рокли на любимите си поп фолк изпълнителки. Култовото за тях събитие - раздаването на наградите Пайнер 2010 - ще възкръсне в последните дни на месец май в хасковските ресторанти. За голямата вечер момичетата искат атрактивните тоалети на своите фаворитки. Това сподели хасковската моделиерка Ирина Бъчварова.

Запазената марка на родните фолк гърли - гол гръб, щедро деколте и дълбока цепка се копират от завършващите ученички. И най-лесният начин да постигнат ефектната визия на родните певици е да потърсят услугите на шивашките ателиета.

Моделиерката Ирина Бъчварова признава, че младите й клиентки избират предимно корсет в комбинация с дълга пола. Така се чувстват като Пепеляшки на бала, но в съвременна версия на приказката, обясни дизайнерката. По-рядко предпочитат семпли рокли, рязани под гърдите.

Едно момиче поиска роклята на певицата Мария от един нейн клип. Друга поръча роклята, с която Андреа се появи на раздаването на годишните музикални награди "Пайнер".

Абитуриентките ще се покажат в сатен, органза, тафта и шифон. Ще събират погледите с допълнителни декорации, дантели и камъни Сваровски. Цветовете на роклите са синьо, червено, черено.

Попитахме защо въпреки разнообразието на модели в бутиците, момичетата предпочитат услугите на шивашките ателиета?

Само така могат да приберат в гардероба си роклята на любимката им Андреа, и тя да им е по мярка. Шевът излиза 90 лв. С плата стига до 150 лв. Съвсем прилична сума, за да се почувства истинска звезда. Макар и за една вечер, допълни Ирина Бъчварова.

Христина Котларска

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини