От х:

Днес в x:

Новите зони на удоволствието

Искаш ли да направиш похотлив рестарт на отношенията ви и да възвърнеш всички онези страстни моменти от началото на връзката ви, когато не можехте да се наситите един на друг? Ключът към успеха е в разнообразието. Оказва се, че по женското тяло има някои неочаквани кътчета, които гъмжат от нервни окончания, космени фоликули и повърхността им е по-нежна и се възпламенява при допир.

Женската физика е скрила различни чувствителни зони и най-правилният метод за проучване на целия им ерогенен потенциал, е изпробването на всички различни приятни усещания, които са способни да ни доставят. Пожарът между чаршафите е… на един допир разстояние.

Месестата част на ушите
Според източните практики, можеш да възбудиш цялото тяло само чрез масаж върху тази малка част от тялото. Мозъкът ти без да иска свързва с романтика физическите дадености, които са разположени до нея – врата и бузките – така че се възбуждаш, когато устните на твоя човек са в близост до тях. Тази странна ерогенна област трябва да бъде третирана както зърната на гърдите, защото е суперчувствителна на допир – позволи му нежно да ги гризне или да ги масажира с пръсти. А, ако решиш да му върнеш жеста, защо не добавиш някоя друга разпалваща реплика за разкош?

Дланите
С повишаването на възбудата ти, ръцете се превръщат във все по-силно похотливо оръжие. Дланите и вътрешната част на китките са покрити с кръвни телца и имат напълно гладка повърхност. Тази част от физиката ни свързва на емоционално равнище, така че я запази за специални случаи. Имаш именно такъв? Целуни ги или постави своята длан в неговата по време на секс. Ами, малкото пръстче? Странно, но за сметка на това супервъзбуждащо е, че сключването на тази ваша необикновена ерогенна зона – кутрето – би могло да има мощен ефект над възбудата ви. Затова опитай да докоснеш външната част на кутрето си в неговото по време на секс.

Косата
Косата е публичен израз на това, което представляваш, така че когато го допуснеш до нея, всъщност го допускаш близо до себе си. Разтриването и масажът на скалпа са супер интимни маневри и тъй като не можеш да ги наречеш откровено сексуални, могат по-скоро да бъдат определени като част от увертюрата. Тази глезотийка ти помага да отпуснеш тялото си максимално - съществена предпоставка за качествен оргазъм. Ако по време на предварителната подготовка докосва едновременно косата и пръстите на краката ти (да, възможно е – легни настрани и свий коленете към гръдния си кош), тялото ти ще се зареди с огромна доза сексуална енергия, която ще направи оргазма не само по-лесно достижим, а и много по-интензивен. И не забравяй, че и на него ще му допадне един масаж на скалпа.

Носът
Странно, нали? Оказва се, че външната страна на ноздрите могат да бъдат суперчувствителни. Потрийте нослетата си или докосни своето до долната страна на бузката му. Представителите на силния пол отделят възбуждащи хормони през шията си, така че ще усетиш прилив на възбуда едва от едно вдишване.

Устните
Всъщност, устата ти има много повече страстен потенциал, отколкото подозираш. Накарай го да гризне или засмуче вътрешната част на долната ти устна. Всички нервни окончания се намират точно тук и усещането на влажност изпраща сигнал до мозъка ти, който с пълна пара започва работа над овлажняването на всяко друго кътче от тялото ти. Освен това целувката активира мощно цунами от сексуални химикали, отговорни и за емоционалното обвързване. Ето защо тя би могла да бъде далеч по-интимна от секса. Друга невероятно сладка маневра? Остави го да сграбчи лицето ти в ръцете си и да потърка устните ти с палеца си (друга негова ерогенна зона).

Мишниците
Мда, наистина. Ако те докосне на това местенце, феромоните ти ще го побъркат от възбуда на минутката, а нервните окончания около ребрата ти ще пренесат това усещане до зърната на гърдите ти, които след това ще разгорещят и гениталиите ти. Безспорно, суперпареща верижна реакция. Докато се целувате, го накарай да погали извивката точно в началото на мишницата ти, да промуши ръката си във вдлъбнатината й, а след това да хлъзне дланта си встрани от гърдите и под тях. След това може да прокара влажния си пръст върху ареолата (кожата около зърната ти) и да подразни зърната ти с устни. Имаш резерви да докоснеш косматите му мишници? Всъщност, учените са открили субстанция в потта на мъжете в тази зона, която му придава допълнителен сексапил, така че се притисни в него без никакви резерви.

Пъпчето и… надолу
Докосванията в тази област може да допринесат за чувството на емоционална уязвимост. Начинът, по който използва пръстите си тук, ще ти разкрие и останалите му похотливи умения. В тантрическия секс зоната точно под пъпа изисква специфична стимулация. Първо трябва да използва дъха си над тази физическа област, след това да я целува и да използва нежно езика си от хълбок до хълбок като накрая ги поглади с пръсти. Притесняваш се от големината на коремчето си? Застанете в поза „лъжички“ и го остави да се порадва на тази ерогенна зона, докато е зад теб.

Хълбоците
Кожата от предната им страна е доста тънка и дразнещо близо до гениталиите ти – страхотна възможност да ги погали. Когато те докосва там, придава особено значение на формите ти и се чувстваш невероятно женствена. Легни по гръб, остави го да обгърне с ръце всеки един от хълбоците ти, нежно да се спусне надолу като палците му преминат през лонната ти кост. Пръстите му ще се докоснат до точно тази част от гърба ти, където се намират по-голямата част от нервните му окончания. Просто блаженство…

Пръстите на краката
Всички ерогенни зони променят чувствителността си в различните етапи от възбудата ти. Зоните, които мразиш да бъдат докосвани, могат да ти доставят точно обратната емоция, когато си под влиянието на възбудата. Изследвай всички тези кътчета от тялото си, когато си разгорещена. Според рефлексологията, пръстите на краката и областта между тях съответстват на гениталиите, така че ако е готов на това – накарай го да оближе това местенце от тялото ти. Заслужава си.
Cosmopolitan.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини