От х:

Днес в x:

Кание Уест иска да живее в бункер без ток, вода и прозорци

Срещу 46-годишния рапър Кание Уест е заведено дело от проектанта Тони Саксън, който го обвинява, че е бил уволнен, след като възразил на меко казано странните му желания.

От документите става ясно, че музикантът пожелал домът му в Малибу, което е на стойност 57 млн. долара, да бъде превърнат в бомбоубежище от 1910 г. Саксън твърди, че е бил нает за проекта през септември 2021 г., като работил по 16 часа на ден, като буквално спал на пода в къщата. Отделно от задълженията си работил и като "пазач и денонощна охрана на имота".

Специалистът обяснява, че Кание му платил само за седмица работа и пренебрегнал всичките му възражения и притеснения по отношение на реконструкцията. Уест предложил в дома му да бъдат разположение големи генератори, но проектантът отказал с аргумента, че това е опасно и може да се стигне до пожар. Отделно, музикантът пожелал да бъдат разрушени мраморните бани, да се разрушат прозорците, водопроводът и електричеството. Стълбите пък трябвало да бъдат заменени с пързалки. Проектантът разказва, че певецът искал да си направи пещера като тази на комиксовия герой Батман, в която да се крие от семейство Клинтън и семейство Кардашиян.

Певецът дори го заплашил, че ако не изпълни визията му, ще бъде считан за негов "враг". "Ако не правиш това, което ти казвам, няма да работиш за мен, няма да съм ти приятел повече и ще ме гледаш само по телевизията", крещял рапърът. В крайна сметка двамата не постигнали консенсус, заради което Уест го уволнил.

Сега Саксън е завел дело за повече от 1 млн. долара за неизплатени заплати и щети и обвинява Кание, че е направил редица нарушения на трудовия кодекс.

От последните снимки на имота в Малибу пък се вижда, че прозорците са премахнати, като това е допринесло за ерозиране на материала от соления океански бриз.

Източник: dir.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини