От х:

Днес в x:

20 °C

Любители на Волво се събраха в „Кенана”

  Събиране на автомобили Волво беше организирано в хасковския парк „Кенана” днес. Това стана по инициатива на хасковлията Николай Алтабанов и Волво клуб България.

  В 10 часа днес до езерото дойдоха няколко водачи на автомобили, произведени в Швеция. Мъжете се събраха с цел обмяна на опит за поддръжка на автомобила и обсъждане на евентуални бъдещи инициативи.

  Подобни събирания се провеждат в Хасковско от любители и на други марки коли, като някои от тях провеждат състезания.

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (15)

  • 1
   Ра
   Ракийца
   23 -2
   13:25, 18 апр 2021
   Volvo XC70 е много хубава, здрава кола.
   • ?
    ?
    5 -1
    17:38, 18 апр 2021
    Кой двигател от дизеловите?
   • Ня
    Някав ядосан
    5 -3
    02:28, 19 апр 2021
    Хубаво! Нещо различно от ГОЛФ 4ки и 5ци, таратайки бмв и мерцедес
  • 2
   Шв
   шведска тройка
   24 -6
   13:36, 18 апр 2021
   Не е тройка а четворка. Браво за 4 коли и клуб направили и на кенана се собрали.
  • 3
   Кр
   красимир
   5 -22
   14:34, 18 апр 2021
   Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 4
   В гънките на шалварите на майката на д-и-д-ко от ф... Виж коментара
   • До
    доктор ковидов
    7 0
    16:04, 18 апр 2021
    Ти се събуди и взе да бръщолевиш простотии. Пий си редовно хапчетата!
  • 5
   Вс
   Всичко
   9 -3
   16:54, 18 апр 2021
   Е хубаво, с разликата че вече Волво от няколко години няма нищо шведско! Собственост и производство на Zhejiang Geely Holding Group! Чайна майна!
   • Ге
    Георги
    0 0
    09:58, 22 апр 2021
    Остави собствениците, до ден днешен колите за Европа се правят основно в Швеция и Белгия и се държи на качеството. Докато някои от тези с немските и японски собственици ги правят къде ли не със съмнително качество.
  • 6
   Жи
   Жипкар от село
   11 -7
   18:25, 18 апр 2021
   Има ли собственици на жипка Тойота Секвоя да сё съберем в Банкя, на една улица, която след две седмици ще е свободна?
   • Им
    има
    6 -11
    19:29, 18 апр 2021
    има ,има.ще дойда на твоята улица глупак. Виж коментара
   • Др
    Друг жипкар
    2 -1
    09:45, 19 апр 2021
    До "има има" - чакам та на ул. Картечар н48, ако си смел.. виж на навигациата каде е
  • 7
   Ми
   Мишок
   6 -3
   19:26, 18 апр 2021
   Най-интересни са ония с Трабантчетата... Тия не са..
  • 8
   45
   457
   5 -1
   00:07, 19 апр 2021
   Голяма новина

  Хороскоп за 18.05.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Няма да ви липсва самочувствие и то ще се отразява на работата ви днес. Затрудненията ще ги преодолявате по-леко и ще продължавате да търсите предизвикателства, достойни за вниманието ви. Нещата ви ще са наред и ще вървите спокойни напред. Интересуваща ви личност ще отговори на вниманието ви и ще узнаете намеренията й.
  18 май 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Без колебание ще пресечете нечии опити да ви отклонят от намеренията ви днес. Вложили сте достатъчно енергия и няма да допуснете работата ви да пропадне. Мотивирани сте да приключите навреме започнатото, още повече, че очакванията ви са големи. В личен план ви очаква събитие с добър изход за вас.
  18 май 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  От днешния ден може да зависи и успеха на по-нататъшната ви работа. Нужен ви е повече реализъм и трезва преценка за нещата. Тогава едва ли ще срещнете трудности при решаването на проблемите. Можете да се доверите на човек от обкръжението си. Това ще ви свали част от напрежението, което ви се събира напоследък.
  18 май 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Съобразявайки се с развитието на събитията и своето място в тях, ще вземате решенията си в движение. Не по-малко внимание ще отделяте и на проблемите на околните. Подкрепата ви ще се цени, получавайки в замяна уважение и подобаващ реванш. Занимаващите се с право, бизнес, енергетика ще имат своите силни изяви.
  18 май 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Ще запазите отговорното си отношение към преките си задължения, но няма да криете и търсенията си. Внимателно ще проучвате новите възможности и ще пристъпвате към реализацията им с премерен риск. Ще привлечете към себе си нови хора, запознавайки ги с намеренията си и в съдружие с някои от тях ще реализирате плановете си.
  18 май 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Не се отчайвайте ако делата ви не вървят по план. Имате време да осмислите всичко и да прецените местата, където бъркате. Посъветвайте се с вашите близки хора, те могат да ви дадат ценни напътствия и неоценима подкрепа.
  18 май 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Постарайте се днес да не се нагърбите наведнъж с всичко, което трябва да свършите, защото едва ли ще успеете да постигнете плановете си. Действайте постепенно, като споделяте работата си с хората около вас. Ще се учудите на готовността, с която ще се отзоват околните. Бъдете предпазливи в личните ви взаимоотношения, възможни са спорове.
  18 май 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Проявявате настойчивост днес когато ви се налага да се справяте с даден проблем. Откривате най-доброто решение, за което и хората около вас ще ви бъдат благодарни. В личен план на някои от вас предстои взимането на нелеко решение. Вслушайте се в съветите на околните, но не допускайте те да ви влияят твърде много когато става дума за вашия личен живот.
  18 май 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  С много от действията си ще благоприятствате финансовото си, психическо и духовно равновесие. Прагматичните Стрелци ще помислят и за подходящи инвестиции, но се пазете от авантюри. Служебно пътуване ще ви обогати с нови впечатления и ще повиши възможностите пред вас за професионално развитие.
  18 май 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Успявате без проблеми да се справите с голяма част от задачите, които сте планирали. Малко неща ще са в състояние да ви попречат да направите онова, което сте решили. Такива днес едва ли ще срещнете. В личен план се надявате на повече, отколкото реално в момента можете да получите.
  18 май 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Време е да се действа, ако се оставите в плен на колебанията, ще се изгубите. Ще ви се даде избор, от вас зависи да го направите най-добрия. Ще спечелите нечие доверие и ще убедите някого в предимствата на доводите си. На дамите им предстои да изживеят романтичен уикенд.
  18 май 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Финансовите притеснения, които присъстваха в живота ви са на път да отшумят. Материални придобивки, погасяване на задължения и други. Изразен късмет и любовни сполуки. Постиженията в професионалната сфера също ще ви носят удовлетворение. Предстоящо пътуване ще ви постави в трескава подготовка.
  18 май 2021
  Последни новини