От х:

Днес в x:

Трима починали с коронавирус и 18 новозаразени, сред които са медицински сестри

За последното денонощие на територията на област Хасково са регистрирани 18 нови случая на коронавирусна инфекция, трима починали и са поставени 219 дози ваксина, съобщиха от Областния оперативен щаб.

Разпределението на положителни лица по общини е: Хасково – 2; Димитровград – 7; Харманли – 2; Свиленград – 4; Тополовград – 1; Ивайловград – 1; Маджарово – 1.

Сред положителните лица са: медицинска сестра от МБАЛ – Хасково и медицинска сестра от Белодробния диспансер (СБАЛПФЗ) в Хасково.

Починали са мъж на 62 години от община Хасково, мъж на 61 години от община Димитровград и жена на 80 години от община Любимец.

Случаите на коронавирусна инфекция, потвърдени в област Хасково към момента, са 9136. Общо хоспитализираните лица с потвърден PCR тест, въведени в Единната информационна система, са 269. От началото на пандемията са починали 569 души от областта, а напълно излекувани са 6915 души.

Два от установените случаи, съобщени през изминалите дни, са прехвърлени по местоживеене, поради което в Единния информационен портал е настъпила корекция.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (9)

  • 1
    Ба
    ба
    16 -3
    14:22, 18 апр 2021
    Тормоза нанасян от работодателки и работодатели над служители и работници води до това - множество заболявания, хронични, нелечими, увеличаващи се с годините и влошаващи се във времето. Затова В Хасково масово измират от Ковид - не е нито стъкмистика, нито лъжа. На хората не им остават сили и здраве, да се преборят с "лекото грипче" както го наричат разни прости селянки! Тиранията и мракобесието на някои злобни и дребнави душици с болно ЕГО, убиват в буквалния смисъл, затова единствената справедливост е само на онзи отгоре - да връща всички злини и мръсотии на такива душки до десето коляно!
    • Jw
      jwc
      5 -12
      16:49, 18 апр 2021
      Като ти чета коментарите,ще кажеш че живеем едва л... Виж коментара
  • 2
    Ья
    ья
    9 -1
    21:00, 18 апр 2021
    Къде пък пише за глад и мизерия, или апокалипсис. Аз пък подкрепям първия коментар. Истината е на че на всички ръководни постове в града са калинки без необходимото образование и социални умения! Най-страшно е в държавния или общински сектор - нагласени по всякаква шуробаджанашка линия или платили си за постовете! Когато такива хорица тръгнат да управляват колективи - става трагично! Такива управленки не чуват нищо освен собствените си велики мисли и ласкателствата на подмазващите се!
  • 3
    Ай
    айде сига
    7 -1
    21:39, 18 апр 2021
    Мандатност на всички управленски постове. Сега новия парламент скоростно да приеме такъв закон и всички стоели повече от 3 години на директорски и управленски постове във всяка една институция - долу в редовите редици - да вършат количество работа и да бъдат на специален режим - унижавани и навиквани също както те са управлявали останалите под тях. Да треперят за болнични и отпуски и да превиват гръб пред гръмки крясъци, докато други се веселят и биват толерирани!
  • 4
    Дя
    Дядо Мъдуран
    2 -6
    21:56, 18 апр 2021
    Почна да ми става уя онаждам мисирки хайде яжте ми... Виж коментара
Последни новини