От х:

Днес в x:

Търсят учител, образователен медиатор и десетки машинни оператори

Свободно работно място в Спортното училище „Стефан Караджа” в Хасково е обявено сайта на Регионалното управление на образованието. То е за учител по История и цивилизация и Български език и литература. Валидността на обявата е до 12.02.2021 г.  

В ОУ „Св. св. Кирил и Методий” в ивайловградското село Белополци се търси образователен медиатор по проект „Подкрепа за успех”. Заявката е валидна до 08.02.2021 г.

В хасковското Бюро по труда са обявени свободни позиции за главен счетоводител, две медицински сестри, фелдшер, трима санитари, офис администратор като предимство е висше образование педагогика или филология.

Търсят се още десетки машинни оператори – за шиене на облекло, шиене на обувки, пресукване на конци и прежди. Места има за шлосери, заварчици, автомонтьори, продавач-консултант, четирима работници в кухня.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (7)

  • 1
    Ян
    Янко Бабата Янев
    8 -6
    12:10, 7 фев 2021
    Плащам с Банани
  • 2
    Па
    Панаетюф Теню ут Гереня
    11 -5
    14:32, 7 фев 2021
    Имаме анно наше момче, в Химкомбината в Димитровград нещо рабтеше, ма гу махнаха. Земт.те гу да даскалува, за кот той за тва са изучи в Пловдив.
    • Пе
      пешо
      7 -2
      18:00, 7 фев 2021
      Може ли да чете и да пише.
    • Па
      Паржу
      5 0
      20:59, 7 фев 2021
      Аз са сещам за един, познава буквите и са подписва. Бая години му даваха заплата в Димитровград много много ни не беше ясно кво точно праи. Ма са усетиха и го махнаха. Ни съм твърде сигурен става ли за даскал, ма учеше едно време по Пловдив.
  • 3
    Кю
    Кюмуров
    11 -1
    14:54, 7 фев 2021
    С една дума-търсят се предимно шарани, като нас навремето дето за 160 лв блъскахме всеки ден с кирките.
  • 4
    12
    1222
    4 0
    19:30, 7 фев 2021
    Вчера беше като лято. Личи си и по снимката.
  • 5
    Ние не бачкаме ,
    понеже ЕС ни дава дивиденти за Щастливи свине и патки
    .......
    Птицевъди и свиневъди имат само още 3 дни, през които могат да кандидатстват за подпомагане от 70 млн. лв., припомнят от ДФ „Земеделие“. Парите са по схемата за хуманно отношение към животните. „Освен от контролирано здрави през последните години масовият потребител предпочита да купува продукти и от щастливи животни. Ето защо Европа стимулира сериозните инвестиции в хуманно отношение към животните, отглеждани за храна. До 8 февруари фермерите, които са поели доброволни ангажименти за хуманно отношение към птици и свине, трябва да подадат заявление за финансиране. Помощта е разпределена по 35 000 000 лв. за стопаните на птици и свине и цели да компенсира допълнителните разходи или пропуснатите доходи на животновъдите. Изплащането на държавната помощ за хуманно отношение към птиците ще започне от 22 февруари, а за свинете месец след крайната дата за подаване на документите
Последни новини