От х:

Днес в x:

6 °C

Търсят учител, образователен медиатор и десетки машинни оператори

Свободно работно място в Спортното училище „Стефан Караджа” в Хасково е обявено сайта на Регионалното управление на образованието. То е за учител по История и цивилизация и Български език и литература. Валидността на обявата е до 12.02.2021 г.  

В ОУ „Св. св. Кирил и Методий” в ивайловградското село Белополци се търси образователен медиатор по проект „Подкрепа за успех”. Заявката е валидна до 08.02.2021 г.

В хасковското Бюро по труда са обявени свободни позиции за главен счетоводител, две медицински сестри, фелдшер, трима санитари, офис администратор като предимство е висше образование педагогика или филология.

Търсят се още десетки машинни оператори – за шиене на облекло, шиене на обувки, пресукване на конци и прежди. Места има за шлосери, заварчици, автомонтьори, продавач-консултант, четирима работници в кухня.

Facebook коментари

Коментари в сайта (7)

 • 1
  Ян
  Янко Бабата Янев
  8 -6
  12:10, 7 фев 2021
  Плащам с Банани
 • 2
  Па
  Панаетюф Теню ут Гереня
  11 -5
  14:32, 7 фев 2021
  Имаме анно наше момче, в Химкомбината в Димитровград нещо рабтеше, ма гу махнаха. Земт.те гу да даскалува, за кот той за тва са изучи в Пловдив.
  • Пе
   пешо
   7 -2
   18:00, 7 фев 2021
   Може ли да чете и да пише.
  • Па
   Паржу
   5 0
   20:59, 7 фев 2021
   Аз са сещам за един, познава буквите и са подписва. Бая години му даваха заплата в Димитровград много много ни не беше ясно кво точно праи. Ма са усетиха и го махнаха. Ни съм твърде сигурен става ли за даскал, ма учеше едно време по Пловдив.
 • 3
  Кю
  Кюмуров
  11 -1
  14:54, 7 фев 2021
  С една дума-търсят се предимно шарани, като нас навремето дето за 160 лв блъскахме всеки ден с кирките.
 • 4
  12
  1222
  4 0
  19:30, 7 фев 2021
  Вчера беше като лято. Личи си и по снимката.
 • 5
  Ние не бачкаме ,
  понеже ЕС ни дава дивиденти за Щастливи свине и патки
  .......
  Птицевъди и свиневъди имат само още 3 дни, през които могат да кандидатстват за подпомагане от 70 млн. лв., припомнят от ДФ „Земеделие“. Парите са по схемата за хуманно отношение към животните. „Освен от контролирано здрави през последните години масовият потребител предпочита да купува продукти и от щастливи животни. Ето защо Европа стимулира сериозните инвестиции в хуманно отношение към животните, отглеждани за храна. До 8 февруари фермерите, които са поели доброволни ангажименти за хуманно отношение към птици и свине, трябва да подадат заявление за финансиране. Помощта е разпределена по 35 000 000 лв. за стопаните на птици и свине и цели да компенсира допълнителните разходи или пропуснатите доходи на животновъдите. Изплащането на държавната помощ за хуманно отношение към птиците ще започне от 22 февруари, а за свинете месец след крайната дата за подаване на документите

Хороскоп за 03.03.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Създавате добри взаимоотношения с хората от обкръжението ви и това ви помага да разширите обхвата на интересите си. Ще спечелите, ако запазите позициите си независимо от трудностите и подготвите следващите си изяви. Други ще бъдат принудени да търсят нова работа, заради невъзможността да продължат на досегашната си.
03 мар 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Ще се заемете с важните си задачи, но не са изключени и изненади, които да наложат промяна в плановете ви. Денят е свързан и с развития от личен характер, ще имате придобивки и срещи с хора, към които храните очаквания по интересуващ ви въпрос. С колегите си бъдете общителни, но не разкривайте пред тях интимния си живот.
03 мар 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ако представите аргументирано и по достъпен начин намеренията си, няма да се затрудните в изпълнението им. Овладени и без излишна показност, ще работите по текущите си задачи, едновременно с това договаряйки и условия по предстоящи проекти. Решаване на финансов въпрос и добри очаквания за предстоящите дни.
03 мар 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Коректното ви поведение ще се оцени от хората, с които си сътрудничите, и в замяна ще получите същото. Не се притеснявайте излишно за проблем, касаещ близък човек. Ще съумее да се справи сам, а ако поиска помощ – не му отказвайте. Парични вложения ще ви накарат да потърсите съвет от хора, занимаващи се с инвестиции.
03 мар 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
И творческите и професионалните ви амбиции ще намерят реализация днес. Не се колебайте да се обграждате със сътрудници, защото те ще се окажат от решаваща роля при един служебен проблем, който ще доведе до финансов успех. Едно запознанство е възможно да прерасне в голяма любов.
03 мар 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Ще се погрижите за детайлите в работата си, за да елиминирате изненадите и постигнете очакванията си. Благодарение на организираността и предвидливостта ви, средствата ще ви стигнат за всичко, което планирате. Занимаващите се с бизнес ще реализират търговска сделка или доведат споразуменията с клиенти и партньори до предстояща такава.
03 мар 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Ще проявите сърдечност и разбиране в отношенията си с околните. Каквито и да са причините, те ви правят по-добри и социално ангажирани, което ви отличава в сивотата на деня. Ще постигнете намеренията си, не спирайте, а работете в същия дух. Дипломатическите ви умения отново ще се проявят.
03 мар 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
За някои от вас работа ще продължи и то с придобивки. Ще постигнете това, за което се борите, като оставате доволни. Погрижете се за близките си, те очакват това от вас. По отношение на личните си амбиции е добре да посветите в тях и партньорите си, ако имате такива.
03 мар 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Запазете съмненията за себе си, защото липсата на информираност може да ви подведе. Финансовите ви успехи ще зависят от това, доколко добре ще изиграете картите си. Предстоящо събитие ви зарежда с вълнения, но и с известно притеснение. Мълчанието ви може да се изтълкува двузначно.
03 мар 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Някои от вас ще се занимават с организационни въпроси, свързани с работата им. Имате възможност да работите на спокойствие и да напреднете наистина много. Не се отказвайте от идеята, дадена ви от ваш близък. Впоследствие ще откриете безспорни предимства и възможности за в бъдеще.
03 мар 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Тревогите ви, свързани с близък човек ще отпаднат. Нещата около него започват да се развиват в благоприятна светлина и това внася спокойствие в семейството. Благодарение на последователните си действия имате шанс да реализирате отдавна планувано начинание.
03 мар 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Денят ще премине изцяло под знака на деловите ви успехи. Усетът ви за изгодни инвестиции ще ви открие добра възможност да увеличите финансовото си състояние. С помощта на нови партньори ще укрепите позициите си в избраната от вас сфера на действие.
03 мар 2021
Последни новини