От х:

Днес в x:

6 °C

Търсят 3 медицински сестри, фелдшер и 3 санитари в Хасково

Свободни работни места за 3 медицински сестри с висше образование със специалност „медицина”, обявиха от Бюрото по труда в Хасково.

Търси се фелдшер с висше или полувисше образование по специалност „медицина” и 3 санитари със средно образование.

В сводната на Бюрото по труда към Агенцията по заетостта фигурират още незаети места за шофьори, машинни оператори за шиене на облекла и обувки, продавач-консултанти в магазини, шлосери, заварчици, автомонтьори.

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

 • 1
  Ив
  Иван Стоянов
  10 0
  17:22, 24 яну 2021
  Да си търсят. Преди години дъщеря ми не можеше да си намери работа като мед.сестра.Трябваха връзки.А сега те да си работят.
 • 2
  Те
  Тео
  13 0
  22:30, 24 яну 2021
  Ама ти да не мислиш,че сега без връзки ще вземат някой?Просто са длъжни да обявят местата,иначе си имат хора за на,назначението.
 • 3
  Цв
  Цветена Кирова
  7 0
  22:44, 24 яну 2021
  Нека да търсят не 3 медицински сестри,ами много повече още дълго време,да не останат медицински сестри в България,така,че не ние на тях да се молим за работа,а те на нас.Срамно е,когато миналата година бях решила да се върна от Лондон и си търсих работа,като медицинска сестра в Хасково,но уви никъде не ме наеха.Чувствувах се унизена и ненужна,нямах избор и отново се върнах в Лондон.Е,сега да си търсят колкото си искат!
 • 4
  Ма
  Мариана Митева
  2 0
  18:48, 25 яну 2021
  Да си търсят! Докато заплатите седят на това ниво.....ще има да чакат да им се върже някой. Незнам в Хасково какви са основните заплати на сестрите ,но във Варна са 730лв.

Случаен виц

Последни новини