От х:

Днес в x:

11 °C

Търсят медицинска сестра и асистенти във фотоателие в Хасково

Свободно работно място е обявено в Хасково за медицинска сестра за здравни грижи – общ или детски профил, съобщиха от Регионалната служба по заетостта. 

Търсят се още двама асистенти във фотоателие, като кандидатите трябва да имат средно образование и компютърна грамотност.

Свободни места има още за 4 кредитни консултанти, касиер-счетоводител, продавачи, готвачи, сервитьори, заварчици, шлосери, автомонтьори, шофьори.

Haskovo.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (7)

 • 1
  Дд
  дд
  17 0
  12:48, 8 мар 2020
  Предишната НСО я бутна от прозореца ли?
  • Да
   Даритко
   21 -3
   12:51, 8 мар 2020
   Медицинските сестри свършиха!Тепърва ще има да търсят.Някоя пенсионерка,ако излъжат....
 • 2
  Ми
  Митю Пищоля
  11 -3
  13:00, 8 мар 2020
  Фотографчии ще се търсят и за в бъдеще заради снимките по некролозите!
 • 3
  ,1
  ,123_56
  6 -14
  13:53, 8 мар 2020
  Не са свършили медицинските сестри,спокойно.Медици... Виж коментара
  • 44
   4444
   12 0
   15:24, 8 мар 2020
   То бройки бол, ама качеството? Хвани едната - удари другата. Като чуха, че в Германия даван по 3-4 бона в Евро, куцо, кьораво и са като се записват да учат. А това, че 80% не знаят езици -...... му!
  • Лю
   Люда
   10 -1
   16:50, 8 мар 2020
   Глупости. Никой не иска да работи като мед.сестра. Имам предвид млади хора.
 • 4
  Да слага Престилката и да влиза в Инфекциозно да помага
  ....
  Така де , жертва в името на Народа .... Е Боци тропа , трещи , кофпомпата празна

Хороскоп за 25.01.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Обмислете положителните и отрицателните страни на въпроса, който стои за решаване пред вас днес, за да се предпазите от грешки. Ще бъдете успешни, ако не игнорирате разума от сърцето си и им отдавате еднакво значение. Общуването с приветливи и позитивно мислещи хора ще ви бъде полезно и ще ви се отрази тонизиращо.
25 яну 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Телец Обхванати сте от ентусиазъм и това неминуемо ще доведе до промени. Ако се вслушате в съветите на ценен за вас човек и ги приложите в бизнеса, ще регистрирате сполука. Ако прекарвате почивката си на море бъдете внимателни с подводните спортове.
25 яну 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Имате най-разнообразни планове за този ден, но твърде вероятно е да се окаже че трябва да се заемете с нещо, което не е влизало в сметките ви. Въпреки това го направете и няма да съжалявате. Бъдете искрени към интимния партньор, предпочитайте да говорите открито за въпроси, които ви вълнуват, а не да ги премълчавате.
25 яну 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Ще посветите по-голямата част от времето си на реализацията на делова задача. Обмислено и разумно пристъпвате към работата си, друго не би могло и да бъде за вас, за това ще се доближите до успеха. Търсещите нов път ще проучват възможностите за образование или работа в чужбина.
25 яну 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Ще работите самостоятелно, влагайки творчески заряд и амбиция за изява. Без да отхвърляте чуждите идеи ще търсите най-доброто, което да приложите в работата си. Така ще си осигурите по-добри бъдещи проекти, а от там и финансова осигуреност. Вслушвайте се в съветите на специалисти за здравословните си неразположения.
25 яну 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Полезните ви контакти ще благоприятстват задачите, с които се захващате днес. Когато сте в позиция на зависими от някого знаете как да се държите, но не променяйте отношението си към него при промяна на обстоятелствата. С ентусиазъм ще градите планове за общото ви бъдеще с партньора, вдъхновени от вниманието му към вас.
25 яну 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Очаква ви спокоен неделен ден. Делата ви ще вървят така, както сте ги планирали. Вечерта е възможно да се отдадете на развлечения. Среща със стари приятели ще ви развесели и настрои позитивно за предстоящата седмица. Имате нужда от повече разнообразие, затова помислете какво можете да направите по въпроса.
25 яну 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Изпълнени сте с добри очаквания от предстояща сделка и ще подчините времето на деловите си ангажименти. Натовареността ще изостри чувствителността ви и са възможни конфликти. Владейте се, за да не провалите настроението, не само своето, но и на околните. Пътуващите ще изпълнят програмата си, стига да са внимателни, ако шофират.
25 яну 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Без да се стряскате от динамичното развитие на събитията покрай вас, ще задълбочите интересите си в сферата, в която работите. Доверието, което сте изградили до тук ще благоприятства по-следващите ви стъпки, без затруднения ще се ползвате от услугите на хората около вас.
25 яну 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Затрудненията на работното място ще ви поизнервят, но ще намерите правилните решения за тях. Не се ангажирайте с много дейности наведнъж, за да можете да мислите пълноценно, а не под въздействие на стреса. Не пренебрегвайте семейството си и обърнете внимание на личните си дела. Грижите за здравето ще ви се отразят добре, ще ви направят по-гъвкави и бодри.
25 яну 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Не се подвеждайте по чужди съвети, защото е възможно прикрити недоброжелатели да ви навредят. Вслушвайте се в собствената си интуиция и действайте съобразно нея. Имате успех сред противоположния пол. Чарът и чувството ви за хумор са неотразими. Възползвайте се.
25 яну 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Инвестирайте в бъдещето си. Направете нужните усилия днес, за да се чувствате добре утре. От изявите ви ще зависят бъдещите ви реализации. Ползотворни контакти ще ви помогнат да определите приоритетите си, като дадете предимство на нещата, които ви носят доволство и добри доходи.
25 яну 2021
Последни новини