От х:

Днес в x:

7 °C

Търсят председател на комисия за ГТП на автомобили и 23-ма с ТЕЛК над 50%

Свободни работни места за 23-ма души с ТЕЛК над 50%, обявиха от Бюрото по труда в Хасково. 6 от позициите са за специалисти в производствено-технически отдел. За заемане на длъжността се изисква средно или висше образование в сферата на строителството. Търси се и шлосер с увреждания над 50% като за заемане на работното място се изисква професионален опит от минимул 3 години. Останалите 16 места за хора с ТЕЛК са за монтажници на кабели като в този случай е необходимо само основно образование.

В сводката на Агенцията по заетостта фигурират още свободни места за финансов контрольор, двама програмисти на софтуерни приложения, машинен инженер, специалист продажби, двама мобилни търговци за частни клиенти, за които се изисква висше образование, а за някои от тях може и средно.

Свободено място има още за председател на комисия за периодични технически прегледи на автомобили със специалност ДВГ или Механизация на СС и над 3 години стаж като автомонтьор или шофьор. Търсят се също електромонтьори, заварчици, шлосери,  продавач-консултатнт, касиер-продавач, 4 лаборанти в хранително-вкусовата промишленост, кредитни консултанти.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (8)

 • 1
  Аз съм завършил ДВГ (Двигатели с Вътрешно Горене) в ВМЕИ обаче
  бачкам Шеф на Митниците
  ....
  А Тенчо Форукома е по професия Сервитьор
  ....
  Затова има липса на кадри в Хасково
 • 2
  12
  123456
  10 -3
  11:06, 23 фев 2020
  Забравил си да споменеш бейовете и маймуната!
  • Сл
   Слава на Мутрите и Бейовете
   9 -4
   11:08, 23 фев 2020
   Българийо от тебе Те Крадяха

   Едничка бе им ти Робинята на Тях

   И снагата ти Майко , кат Ядяха

   Псуваха Раята си без Страх
  • Vo
   VooDoo
   3 -1
   11:19, 23 фев 2020
   Това е отговор на мнението на потребителя с заглавие" Слава на мутрите и бейовете".

   Жител на планетата, живущ в географска близост помежду ни, демек е нашенец, не осъзнава конфликтна точка във възгледите си.

   Нашенецът, обречен не само на анонимност в този текст, но и моментално забвение в исторически план, както се случва с повечето хора, някого щъкали из Земята, е много придирчив за едни неща, а съвсем безразсъден за други.
 • 3
  Кю
  Кюмуров
  10 0
  11:31, 23 фев 2020
  Бойко отчита, че е намалил безработицата, а тук не могат да намерят хора за работа. Има нещо гнило и в България. Не само ябълки.
  • Х.
   Х.
   11 -2
   11:50, 23 фев 2020
   Безработицата съвсем не е толкова ниска, както твърди Боко.
 • 4
  Ем
  Емигрант
  12 -2
  14:58, 23 фев 2020
  Всичко кадърно беше прокудено в чужбина, тука останаха само дебилите.
  • Им
   Имигрант
   1 -2
   16:06, 23 фев 2020
   ....., тука останаха само дебилите като нас.

Хороскоп за 04.04.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Този ден ще ви предложи много предизвикателства. Това ви стимулира да се развихрите и да покажете на околните способността си да се справяте с какви ли не ситуации. Не поемайте обаче излишни рискове, за да не съжалявате след това.
04 апр 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Ще се чувствате далеч по-добре, ако се постараете да изчистите недоразуменията, които има между вас и близките ви, задълбочаването им ще създаде повече проблеми. Не се изкушавайте да пренебрегвате въпроси, чието решение е належащо. Ще имате послания, стига да можете да вниквате в тях и да ги разчитате.
04 апр 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ще следвате събитията и с тях ще съобразявате програмата си днес. Предстои да вземете решения, предвид на скъсените срокове и ново възникнали въпроси. Няма да сгрешите, ако се доверите на интуицията си. Самочувствието ви чувствително ще се подобри, равнявайки постиженията си с най-добрите от сферата на интересите ви.
04 апр 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Вътрешното ви усещане за нещата не е лъжливо чувство, вслушвайте се и няма да сгрешите. Погрижете се за духовния си комфорт, избягвайте теми, които ви натоварват и съсипват настроението ви. Гледайте на случващото се философски и търсете поуката от всяка ситуация. По често си отговаряйте на въпроса “защо ми се случва това“. Има какво да научите за себе си.
04 апр 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Имате нужда от промяна, затова няма да сгрешите, ако заминете някъде с приятна компания. Не мислете за неща, които ви натоварват, отпуснете се и си починете добре. Гледайте оптимистично на живота и се замислете за всички, които обичате.
04 апр 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Развитията в последно време ще ви подтикнат да направите промени в живота си, за да стане той по-привлекателен и спокоен. Не е нужно да поемате и още отговорности, прагматично ги разпределете с околните. Приемете готовността им да ви помогнат. Това ще ви облекчи и освободи време за развлечения.
04 апр 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Покажете широта на мисленото и проявете отзивчивостта си и към онези, които мислят различно от вас. С такт и усмивка ще наложите елегантно мнението си, и без усилия ще си осигурите предимство пред някого, с когото се съревновавате. Към близките си не превръщайте умората в причина за недоволство и враждебност.
04 апр 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Радвате се на прекрасни отношения със сърдечния си партньор днес. Имате възможност да си починете, да се разтоварите и да се заредите с нови сили за всичко, което ви предстои от тук нататък. Ще останете поласкани от вниманието, което получавате днес. Не обръщайте внимание на дреболии.
04 апр 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Вътрешната ви сила се нуждае от обновление. Енергия и добро настроение може да получите от природата, потърсете я сами или с приятели. Подемът, който следва ще засили решимостта ви и ще ви направи успешни във всичко. Материални придобивки и свързаните с тях удобства ще ви подскажат, че вървите по вярната пътека.
04 апр 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Благодарение на старанията си, печелите уважението на хора, към които е насочен интересът ви. Взаимоотношенията в семейството също се подобряват. Близките ви са благосклонни да приемат ваша идея и може да очаквате съдействие. В любовта от вас се очаква повече внимание и съпричастност към проблемите на партньора.
04 апр 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Овладейте вълненията си, независимо от причините, които са ги предизвикали. Запазете присъствие на духа и не предприемайте действия в състояние на афект. Ще си спестите нечии гняв, ако се въздържате от ненужни коментари, а и себе си ще натоварите по-малко. Добре ще ви се отрази чистия въздух, природата ще ви зарежда с енергия и повече оптимизъм.
04 апр 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Заели сте се с много неща наведнъж. Ако не сте достатъчно съсредоточени, това може да доведе до разпиляване на енергията ви. Постарайте се да бъдете и в помощ на близките си, те ще оценят усилията ви. Радвате се на добро самочувствие, но все има нещо, което не ви достига за да бъдете доволни от себе си.
04 апр 2020
Последни новини