От х:

Днес в x:

11 °C

Търсят председател на комисия за ГТП на автомобили и 23-ма с ТЕЛК над 50%

Свободни работни места за 23-ма души с ТЕЛК над 50%, обявиха от Бюрото по труда в Хасково. 6 от позициите са за специалисти в производствено-технически отдел. За заемане на длъжността се изисква средно или висше образование в сферата на строителството. Търси се и шлосер с увреждания над 50% като за заемане на работното място се изисква професионален опит от минимул 3 години. Останалите 16 места за хора с ТЕЛК са за монтажници на кабели като в този случай е необходимо само основно образование.

В сводката на Агенцията по заетостта фигурират още свободни места за финансов контрольор, двама програмисти на софтуерни приложения, машинен инженер, специалист продажби, двама мобилни търговци за частни клиенти, за които се изисква висше образование, а за някои от тях може и средно.

Свободено място има още за председател на комисия за периодични технически прегледи на автомобили със специалност ДВГ или Механизация на СС и над 3 години стаж като автомонтьор или шофьор. Търсят се също електромонтьори, заварчици, шлосери,  продавач-консултатнт, касиер-продавач, 4 лаборанти в хранително-вкусовата промишленост, кредитни консултанти.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (8)

 • 1
  Аз съм завършил ДВГ (Двигатели с Вътрешно Горене) в ВМЕИ обаче
  бачкам Шеф на Митниците
  ....
  А Тенчо Форукома е по професия Сервитьор
  ....
  Затова има липса на кадри в Хасково
 • 2
  12
  123456
  10 -3
  11:06, 23 фев 2020
  Забравил си да споменеш бейовете и маймуната!
  • Сл
   Слава на Мутрите и Бейовете
   9 -4
   11:08, 23 фев 2020
   Българийо от тебе Те Крадяха

   Едничка бе им ти Робинята на Тях

   И снагата ти Майко , кат Ядяха

   Псуваха Раята си без Страх
  • Vo
   VooDoo
   3 -1
   11:19, 23 фев 2020
   Това е отговор на мнението на потребителя с заглавие" Слава на мутрите и бейовете".

   Жител на планетата, живущ в географска близост помежду ни, демек е нашенец, не осъзнава конфликтна точка във възгледите си.

   Нашенецът, обречен не само на анонимност в този текст, но и моментално забвение в исторически план, както се случва с повечето хора, някого щъкали из Земята, е много придирчив за едни неща, а съвсем безразсъден за други.
 • 3
  Кю
  Кюмуров
  10 0
  11:31, 23 фев 2020
  Бойко отчита, че е намалил безработицата, а тук не могат да намерят хора за работа. Има нещо гнило и в България. Не само ябълки.
  • Х.
   Х.
   11 -2
   11:50, 23 фев 2020
   Безработицата съвсем не е толкова ниска, както твърди Боко.
 • 4
  Ем
  Емигрант
  12 -2
  14:58, 23 фев 2020
  Всичко кадърно беше прокудено в чужбина, тука останаха само дебилите.
  • Им
   Имигрант
   1 -2
   16:06, 23 фев 2020
   ....., тука останаха само дебилите като нас.

Хороскоп за 28.11.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Вълнуват ви предимно семейни въпроси днес, а работата ви е възможно да остане на заден план. Не срещате сериозни затруднения, но за много въпроси ще ви се наложи да изчакате по-благоприятен момент. Просто периодът е неподходящ за активни действия от ваша страна. Не се притеснявайте да говорите открито да чувствата си с близките си хора, те ще ви разберат.
28 ное 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Вземете под внимание очакванията на близките си и работете за тяхното осъществяване. Така ще запазите мира в къщи и ще ви остане време за другите, не по-малко важни задачи днес. С интелигентното си присъствие печелите популярност и налагате идеи, чийто перспектива предстоят.
28 ное 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ще намерите елегантно решение на въпрос, който ви притеснява и без да се губите в догадки, ще пристъпите към изпълнението му. Ще се ползвате с доверието на онези, които ви интересуват и чието мнение е важно за успеха ви. Носители сте на новото и много хора ще се съобразяват с вас.
28 ное 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Преминавате успешно през всички трудности, с които ви сблъсква днешният ден. Малко неща са в състояние да ви откажат от целите ви, преследвате ги твърдо и неотменно. Проявете обаче повече постоянство относно въпрос, който косвено ви засяга. Скоро ще оцените предимствата от подобно поведение. Предстои ви среща с човек, когото не сте виждали отдавна.
28 ное 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Най-сетне имате възможност да си отдъхнете. Резултатите от упоритата ви работа и проявеното постоянство ще надхвърлят очакванията ви. Цената на успеха ви е натрупалата се умора. Отдайте се на заслужена почивка. Отделете повече време на семейството си и любимите си занимания.
28 ное 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Време е да загърбите лошото настроение. Не се измъчвайте от черни мисли, а влезнете в откровен диалог, с човек, с когото имате нужда да се изясните. В служебен план не допускайте да ви припишат чужди пропуски. Нека поведението ви в семейството бъде изпълнено с уважение към по-възрастните. Чувствате се все по-добре.
28 ное 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Различни становища по общ въпрос ще ви накарат да заемете по-твърди позиции в защита на интересите си. Покажете се подготвени и с добро отношение към околните, това ще натежи везните във ваша полза. Ще възстановите силите си след здравословните си неразположения и няма да ви липсва енергия за всичко, което желаете.
28 ное 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Прекомерната сдържаност в отношения с желан от вас човек едва ли е верния път към сърцето му, за това опитайте да проявите инициативност и е много вероятно скоро да постигнете успех. Ще се изненадате от лекотата, с която успявате да въдворите ред у дома. Авторитетна намеса в подходящ момент ще ви донесе голямо предимство за в бъдеще, а и ще ви накара да се почувствате много добре.
28 ное 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще избегнете изненадите и нежеланите ситуации, стига да сте внимателни и да се съобразявате с обективните условия. При работа с остри предмети и огнеопасни материали, вземете мерки. Роднините ви ще се радват, ако споделяте повече от времето си с тях. Обмена на мисли и енергия по между ви са важни, не ги пренебрегвайте.
28 ное 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Денят ще ви стигне за да свършите всичко, което предвиждате. Имате и свободата, и волята и желанието, проявете повече активност. Не пренебрегвайте хората, които са ви помагали да постигнете успеха си, отдайте им дължимото. Простете грешките на близък човек и продължете напред.
28 ное 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Използвайте деня, за да го прекарате сред близките си хора. Нуждаете се осезателно от почивка и разтоварване. Опитайте се да туширате в зародиш евентуален финансов проблем.
28 ное 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Намирате много сподвижници днес, така че няма да сте сами в начинанията си. Откривате нещо полезно, което ще ползвате и за в бъдеще. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Бъдете по-внимателни в сърдечните си взаимоотношения.
28 ное 2020
Последни новини