От х:

Днес в x:

26 °C

Търсят председател на комисия за ГТП на автомобили и 23-ма с ТЕЛК над 50%

Свободни работни места за 23-ма души с ТЕЛК над 50%, обявиха от Бюрото по труда в Хасково. 6 от позициите са за специалисти в производствено-технически отдел. За заемане на длъжността се изисква средно или висше образование в сферата на строителството. Търси се и шлосер с увреждания над 50% като за заемане на работното място се изисква професионален опит от минимул 3 години. Останалите 16 места за хора с ТЕЛК са за монтажници на кабели като в този случай е необходимо само основно образование.

В сводката на Агенцията по заетостта фигурират още свободни места за финансов контрольор, двама програмисти на софтуерни приложения, машинен инженер, специалист продажби, двама мобилни търговци за частни клиенти, за които се изисква висше образование, а за някои от тях може и средно.

Свободено място има още за председател на комисия за периодични технически прегледи на автомобили със специалност ДВГ или Механизация на СС и над 3 години стаж като автомонтьор или шофьор. Търсят се също електромонтьори, заварчици, шлосери,  продавач-консултатнт, касиер-продавач, 4 лаборанти в хранително-вкусовата промишленост, кредитни консултанти.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (8)

 • 1
  Аз съм завършил ДВГ (Двигатели с Вътрешно Горене) в ВМЕИ обаче
  бачкам Шеф на Митниците
  ....
  А Тенчо Форукома е по професия Сервитьор
  ....
  Затова има липса на кадри в Хасково
 • 2
  12
  123456
  10 -3
  11:06, 23 фев 2020
  Забравил си да споменеш бейовете и маймуната!
  • Сл
   Слава на Мутрите и Бейовете
   9 -4
   11:08, 23 фев 2020
   Българийо от тебе Те Крадяха

   Едничка бе им ти Робинята на Тях

   И снагата ти Майко , кат Ядяха

   Псуваха Раята си без Страх
  • Vo
   VooDoo
   3 -1
   11:19, 23 фев 2020
   Това е отговор на мнението на потребителя с заглавие" Слава на мутрите и бейовете".

   Жител на планетата, живущ в географска близост помежду ни, демек е нашенец, не осъзнава конфликтна точка във възгледите си.

   Нашенецът, обречен не само на анонимност в този текст, но и моментално забвение в исторически план, както се случва с повечето хора, някого щъкали из Земята, е много придирчив за едни неща, а съвсем безразсъден за други.
 • 3
  Кю
  Кюмуров
  10 0
  11:31, 23 фев 2020
  Бойко отчита, че е намалил безработицата, а тук не могат да намерят хора за работа. Има нещо гнило и в България. Не само ябълки.
  • Х.
   Х.
   11 -2
   11:50, 23 фев 2020
   Безработицата съвсем не е толкова ниска, както твърди Боко.
 • 4
  Ем
  Емигрант
  12 -2
  14:58, 23 фев 2020
  Всичко кадърно беше прокудено в чужбина, тука останаха само дебилите.
  • Им
   Имигрант
   1 -2
   16:06, 23 фев 2020
   ....., тука останаха само дебилите като нас.

Хороскоп за 12.07.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Тревожите се излишно за важно събитие днес, тъй като всичко ще мине дори по-добре отколкото сте си представяли. С енергията, която блика от вас обаче успявате да заразите всички около себе си. Радвате се на покупка, която планирате от доста време. Не оставяйте нищо на случайността, когато става дума за личните ви взаимоотношения.
12 юли 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Ще пристъпите към реализация на задача, за която се подготвяте от доста време. Бъдете внимателни и не рискувайте излишно, особено ако действията ви са свързани с пари. Близките ви са най-добрия ви съветник в решаването на житейските въпроси. По-често търсете мнението им и не правете нищо на инат.
12 юли 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ще се почувствате освободени, ако отдадете предпочитание на онези неща, които са ви приятни и които ще ви освободят от стреса. Напрежението на изминалите дни се отразява неблагоприятно на отношенията ви с околните, от което страдате всички. Вземете мерки и внесете баланс в живота си.
12 юли 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Днес зарадвайте приятно семейството си, без да се притеснявате, че ще пострада бюджета ви. С желание сте да задълбочите връзката си, но за това е нужно да балансирате поведението си, като не изпадате в крайности. Имате много път да извървите заедно. Личността ви ще стане интересна и за други от противоположния пол.
12 юли 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Бъдете внимателни и съсредоточени. Разсеяни сте и пропускате важни неща. Не взимайте присърце критиката на околните, но в случая е полезно да се вслушате в думите им. У дома ви очаква спокойствие. Това ще ви привлича и ще ви се иска да не го напускате. Все пак не винаги най-лесният избор е най-добрият.
12 юли 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Включете се активно във всичко, което се случва около вас, защото на много места можете да бъдете полезни. Приемате спокойно фактите, от които други биха се изнервили. Децата ви имат свои виждания за ваканцията и те трябва да намерят място в плановете ви. Но оставете време и за себе си.
12 юли 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Старателно се подгответе за това, което планирате през следващите дни, за да елиминирате изненадите. Във всички случаи ще останете резервирани към онези, които ви обещават бързи успехи. Погрижете се за здравето си и обръщайте внимание на дребните неща, които довеждат проблемите.
12 юли 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Не се плашете, ако днес в дома ви е малък хаос. Просто подходете с разбиране на неспокойствието на вашите близки и се опитайте да им помогнете доколкото ви е възможно. Ако имате възможност да работите - направете го, няма да съжалявате.
12 юли 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Очаква ви интересен и приятен ден днес. Предпочитате да си почивате, но често ще се случва така че ви занимават редица други неща. Ваш приятел очаква от вас компетентен съвет, към който ще е добре да подходите сериозно. Привлича ви определена възможност, но засега едва ли ще успеете да я осъществите. Имате шанса да стабилизирате отношенията си с близък човек.
12 юли 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Не търсете причини за недоволство от близките си. Трудностите са ви направили по-раздразнителни, но има защо и да сте доволни. Това, че сте заедно и можете да си помагате е достатъчен повод да се усмихнете на живота. Дайте предимство на всичко онова, което ви прави щастливи и му се посветете.
12 юли 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Настроението ви днес е чудесно и затова бъдете сигурни че с каквото и да се занимавате, този ден ще бъде много приятен за вас. Не изпускайте възможността обаче да поговорите сериозно с приятел за отношенията помежду ви. В интимната сфера се радвате на разбирателство и споделени чувства. Получавате примамливо предложение за вечерта.
12 юли 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Уважавайте свободата на другите и не пречете на никого да живее живота си такъв, какъвто го иска, както и вие не бихте допуснали някой да ви нарежда. Но с житейските си примери успявате да внушите, че преди да се поиска, трябва да се даде. Насърчавайте доброто у другите и го възпитавайте у децата си, те са вашето бъдеще.
12 юли 2020
Последни новини