От х:

Днес в x:

-4 °C

Търсят двама програмисти, десетки монтажници и машинни оператори

Свободни работни места за двама програмисти на софтуерни приложения, обявиха от Бюрото по труда в Хасково. За заемане на позициите се изисква висше или средно образование, както и минимум 1 г. професионален опит, включително и умения за работа с програма “Java”.

Търсят се още десетки монтажници на кабели, дограма, 50 монтажници на производствена линия, също на сенници и перголи. Обявени са и множество места за машинни оператори – в пивопроизводството, бутилиране, плетене, шев на облекло от трико, шев на спортно облекло, кожени изделия, изпридане на влакна.

Свободни места има още за шлосери, заварчици, общи работници, сервитьори, готвачи, шофьори на товарни автомобили за международни превози.

Haskovo.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (14)

 • 1
  Ра
  Работа, работа, работа
  42 -3
  10:10, 9 фев 2020
  Фирма МИЛЕНИ-2016 ЕООД, собственик на ресторант УНО ПИУ, уволнява служители като ги съди за обезщетение. Служител на фирма МИЛЕНИ-2016 ЕООД ,след като подава молба-предизвестие за напускане бива осъден да заплати 1 530 лева на Пицария Уно Пиу собственост на Цвети Лалов. Схемата е следната , служителят подава молба за прекратяване на трудовото правоотношение с предизвестие, но не получава входящ номер от счетоводството на УНО ПИУ.Служителят е на работа до изтичане на предизвестието но получава обаждане от работодателя си да не се явява повече на работа.Явно е че човека е започнал работа в УНО ПИУ , не му е харесало и е решил да напусне по собствено желание с предизвестие. Но вместо да му прекратят трудовото взаимоотношение , те го уволняват дисциплинарно и го съдят за обезщетение.Така работи мафията на сервитьорите Гаргов-Лилянов-Цвети Лалов. И е странно как купените медии мълчат , за това какво се случва с работещите в сектор ресторанти и заведения в града. Който не вярва , нека да прочете решението на Хасковският съд.
  http://haskovo.court-bg.org/img/File/Img/M%2005%202019%20GRA/00634519_16641519.htm
  • Ра
   Разследващ полицай
   38 -2
   10:28, 9 фев 2020
   Явно Уно Пиу така си прави оборота, като съди работниците си пицари, сервитьори, готвачи, салатиери и хигиенисти. Почти никой не ходи там, не случайно Лиляновците искаха да затварят ресторанта на Ана-Мария отсреща, за да могат да имат оборот. Гаргов докато беше в общината се беше заел с това. Всичко което прави гербавата мафия е да си създава монопол.
  • Ха
   Хаджии ГЕРБ
   32 -1
   10:31, 9 фев 2020
   Това е схемата ГЕРБ, роби до ГРОБ. Вижда се че Гербаджийте са много хуманни с персонала си. Трябва да работят в условия на робски труд, да ги навикват като добитък, че да не си помислят че могат да имат човешко достойнство и на края и да си платят за цялото това удоволствие че са на работа при чорбаджии ГЕРБ.
  • Ге
   Гешев
   17 -1
   15:10, 9 фев 2020
   Сигнал до Гешев и проверка....
  • Ма
   Мафия
   21 0
   15:23, 9 фев 2020
   Прокуратурата що спите бе?
 • 2
  Cs
  csdfds
  35 0
  10:18, 9 фев 2020
  Те си търсят ма заплати дават ли за 500-600лева кой ще дойде да Ви работи да го правите на маймуна.ай не стига че ви живеем ам трябва и да ви работим
 • 3
  Пр
  програмист
  23 0
  12:43, 9 фев 2020
  Че те ако даваха нормална заплата да има опашка от кандидати за работното им място!
 • 4
  Ме
  Меч
  29 -1
  13:05, 9 фев 2020
  Само трепане ги оправя тия гадове! Самозабравиха се! Пак ще има народен съд и тогава къде ще се скрият не знам. Цяло Хасково ги знае колко струват. Цвети Лалов укрива и данъци, НАП защо спят незная! Тормозят дребните фирми, а Форукомците не закачат.
  • В.
   В.У.Л.
   23 -1
   13:30, 9 фев 2020
   Когато говорим за мафия, разбираме държавата. Когато говорим за държавата, разбираме мафията. Какво очакваш от тези СИКаджийски мутри? Вчера гледох кадри как изнасят с кашони експонати от колекцията на Божков. Все едно че носят картофи. Истински варвари. Тази шайка, която вече 10 г управлява, се състои от нискообразовани индивиди, не прочели и 1 книга през живота си, които гледат на държавата и народа така, както хиените гледат пасящите антилопи. 10 г не обърнаха никакво внимание на живите хора. Оставиха 1 млн пенсионери да мизерстват с 200 лв. Приели са ролята на подлоги на нато и ес срещу правото да издевателстват над този народ. И къде е тук загрижеността на запада за правата на човека. Основното право е правото за достоен живот, след като си работил в тая държава 40 г. А те, европейците, ни занимават с правата на геьовете и сектите.
 • 5
  Мо
  Мошеник
  20 0
  15:13, 9 фев 2020
  Гаргов откъде пари за такъв замък на Кенана
  Колко хора са пострадали и колко данъци си скрил???
  • Ив
   Иван
   17 -1
   15:30, 9 фев 2020
   Те и затова ГРОБ не го туриха съветник, да не се набива на очи
 • 6
  Къ
  Към работа, работа, работа
  3 -23
  18:11, 9 фев 2020
  Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • Ня
   Няма що
   19 -3
   19:09, 9 фев 2020
   Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
  • Ай
   айсиктир
   13 -1
   20:55, 9 фев 2020
   Ти като крепостен ли го третираш, та му оспорваш правото да напуща. И не ти ли е малко неудобно да си ибрикчия?

Хороскоп за 20.01.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Ще доведете до край започнати дела или други, не по-малко важни за вас начинания. Очаквани новини, постигане на споразумения и подписване на договори са сред положителните развития, които ще ви носят доволство. На трудностите не се спираме, те са част от играта, наречена живот и без тях не бихте били това, което сте.
20 яну 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Съсредоточете се, от обективната ви оценка ще зависят делата ви не само днес, но и в бъдеще. Разногласията ви с хора, които не са запознати с проблемите в работата ви е налице, но въпреки това ще се представите на ниво. С други ще установите ползотворно сътрудничество, което ще продължи за дълго.
20 яну 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Без да се притеснявате от ничие мнение, открито ще изразите отношението си към нещата и хората, носещи ви спокойствие и душевен комфорт. Ще ги приобщите към себе си и заедно ще сътворите нещо значимо. Материални придобивки за по-напористите от вас, но и другите ще има какво да ги радва.
20 яну 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Добро начало на седмицата и най-вече за професионалните ви дела през следващите дни. Партньорски договорености ще ви направят по-смели в работата по реализацията на конкретни задачи от сферата на общите ви интереси. Други ще поставят начало на нов бизнес или друга заетост, за която са се подготвяли. Развития и в личен план.
20 яну 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Успявате да се справите с изненадите, които ви поднасят конкурентите ви. Подходът ви е доста гъвкав и ви позволява много по-голяма свобода на действие. Може да се изкушите да предприемете доста рисковано начинание. Печалбата наистина може да е внушителна, но преди да достигнете до нея ще се наложи да преминете през доста тежки изпитания.
20 яну 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Ще се възползвате от добрите си позиции в професионалните, обществени и бизнес-среди и с лекота ще преодолеете възникващите затруднения. Здравето ви изис-ква достатъчно сън, витамини и повече спокойствие. Въздържайте се от спорове, дори да считате, че те могат да са полезни или заради влечението си към тях.
20 яну 2021

Хороскоп за Везни

Везни
С дипломатически похвати ще излезете от деликатна ситуация, потискайки емоции и пристрастия. Имате опит и от по-сложни моменти, а и мотивацията ви е налице, от вас се очаква много. Ако изразите уважението си към жените в живота ви, ще заздравите връзките помежду ви. Романтична вечер за много от вас.
20 яну 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Възможно е да сте повече натоварени, но затова пък ще успеете да се справите с нещата, които зависят от вас. Само трябва да вярвате на хората около себе си. А може би точно това е възможно да ви убягва днес. Постарайте се да не бъдете подозрителни. Ще бъде добре, ако се погрижите и за себе си.
20 яну 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ценете по-добре времето си днес, имате толкова много задачи. Останалите от миналото ви проблеми ще напомнят отново за себе си. Истина е, че трябва да приключите веднъж за винаги с тях, за да не ви връщат пак и пак. Имате силна интуиция, послушайте я. Бъдете внимателни при работа с бързо оборотни машини.
20 яну 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Не изпадайте в меланхолия, вдигнете поглед, опитайте се да не мислите само за любимия човек. Проблемите между вас няма да намалеят с безконечни анализи и самообвинения. Ако вие сте сгрешили с нещо намерете сили да поискате прошка. Съсредоточете се в работата си и оживете скучната атмосфера там.
20 яну 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
С хъс и желание ще работите за справяне с трудностите, които възпрепятстват работата ви и в крайна сметка ще успеете. Наред с това ще обърнете внимание и на други не по-малко важни неща, каквито са семейството и нуждите на близките ви. Позволете си повече нежност в отношението си към тях, заслужили са го.
20 яну 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Насочете енергията си в делови начинания. Ще имате бързи реализации, а в личен план – постигнати мечти. С печелившите си идеи ще впечатлите бизнес – партньори и колеги. Не са ви чужди желания за развлечение и романтична близост. Дава ви се да имате силно влияние върху другите, направете така, че да повдигнете духа им.
20 яну 2021
Последни новини