От х:

Днес в x:

Благотворителен базар в Областна администрация с кауза „За повече деца на България“

В навечерието на Рождество Христово областният управител на Хасково д-р Стефка Здравкова организира Благотворителен коледен базар. И тази година каузата е „За повече деца на България“, съобщиха от Областна администрация.

Традиционният благотворителен базар ще се проведе на 17 и 18 декември в Областна администрация – Хасково. Покани за участие са изпратени до Регионално управление на образованието-Хасково и всички училища и детски градини в областта. Откриването на Коледния благотворителен базар ще бъде от 10:00 ч. на 17 декември в зала „Марица“. Средствата, събрани на базара ще се предоставят на двойки с репродуктивни проблеми от хасковска област чрез фондация „Искам бебе“.

През изминалите години, благодарение на дарителите от цялата област, фондация „Искам бебе“ има възможност да работи с повече семейства от региона. Освен че извършват процедурите, от фондацията застават морално и психологически зад гърба на двойките, които искат да имат своите рожби.

"Няма по-голямо ценност от човешкия живот. Ще бъдем щастливи, ако ни подкрепите и заедно сбъднем мечтата на още семейства от хасковска област да имат свои деца", призоваха държавната институция.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини