От х:

Днес в x:

Учениците в 23 училища в клас след изборите, останалите с мероприятия извън школата

Част от учениците ще влязат в клас в първия ден след провеждането на местния вот, реши Министерството на образованието и науката.

Учебните часове ще се проведат в тези от школата, в които няма секции. Въпреки това за останалите ученици идния понеделник също ще се води присъствен. По инициатива на училищата ще се провеждат различни мероприятия.

На 28-и октомври в Хасково влизат в клас учениците от 23 училища от всички 77 в областта. Част от тях са по селата, има и в градовете.

Книжовник, Големанци, Динево, Конуш, Узунджово, Малево и Войводово са селата в Хасковска община, където учениците ще имат редовни часове. В града ще учат с ежедневното си разпределение в Спортно училище, Професионалната гимназия по механоелектротехника и в Природо-математическата гимназия.

На училище в понеделник ще са и децата в Малко Градище, училищата в селата Долно Ботево, Жълти бряг и Силен. От училището в село Левка също ще учат в редовен процес, така е и за учениците в Славяново и Българин. На 28-и в редовна програма в клас влизат още учениците от Радиево, СУ “Христо Ботев” в Ивайловград и училището в село Свирачи, СУ “Д-р Петър Берон” в Тополовград и училищата в селата Хлябово и Синапово.

От останалите училища от областта, в чиито сгради ще има урни в изборния ден, ръководствата са подали различни инициативи, с които ще запълнят деня. На места заявката е за провеждането на спортни състезания, другаде са решили да заведат учениците си в библиотеката, на театър или да разгледат музей, посочиха от Регионалното управление на образованието в Хасково.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (10)

 • 1
  Ан
  анономен ученик
  24 -7
  12:48, 23 окт 2019
  Това не е честно! Просто не сте познали, няма да ни видите.
 • 2
  12
  123
  26 -5
  14:53, 23 окт 2019
  Мисля си разни неща за министъра,МОН и РУО...,но няма да ги споделя! 😉
  • Сп
   Сподели
   21 -1
   16:52, 23 окт 2019
   Защото като си мълчим ни мислят за глупаци.
  • Ро
   Розалина
   3 0
   07:40, 24 окт 2019
   Значи нищо не мислиш Розалина
 • 3
  Пг
  ПГДС
  3 -6
  15:04, 23 окт 2019
  ПГДС "Цар Иван Асен ІІ" също са с редовни занятия. Моля, не ги пропускайте!!!
 • 4
  Уч
  Учител
  28 -4
  16:46, 23 окт 2019
  Как може едни ученици да учат, а други не? Всеки следващ министър на МОН е все по - тъп!
  • Ру
   руо
   16 -4
   16:54, 23 окт 2019
   Проблемите са от РУО, МОН, НПО и родители. Няма кой да им гледа децата. МОН и др, са на работа и за тях не е честно.
 • 5
  Jo
  John
  4 -6
  09:58, 24 окт 2019
  преучихте са от един ден повече!
 • 6
  Ро
  Родител
  8 -2
  11:37, 24 окт 2019
  Защо са тези глупости ! Оставете децата да си починат още един ден .Все пак по големите имат и други ангажименти .

Хороскоп за 13.05.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Задълженията ви на работното място се повишават и за нечие съжаление това не събужда ентусиазма ви. Защитете интересите си, като поискате повишение на възнаграждението. Имате шанс да го получите, предвид промените. Ще покажете щедростта си към друг, с което ще го изненадате приятно, но нали това целите.
13 май 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Тактично ще се намесите там, където считате, че е наложително, разчиствайки пътя за развитие на идеите ви. По този начин ще покажете на когото трябва, че не търпите възражения, но деликатно, без да влизате в открит спор или конфликт. Бъдете сговорчиви и ще ви бъде по-лесно.
13 май 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Уверени във възможностите си излизате от пасивността, която ви беше обгърнала и поемете нещата в свои ръце. Ще покажете гъвкавост в непредвидена ситуация. Не отклонявайте покана за среща, ще ви бъде интересно и приятно. Общувайте, развличайте се, станете отново себе си.
13 май 2021

Хороскоп за Рак

Рак
С разбиране ще подходите към проблемите на хората около вас и ще ги подкрепите в старанията им. В много отношения се чувствате водещи и заслугата си е изцяло ваша. Стремежът ви към овладяване на повече знания ще ви обогати, като на първо място ще подобри позициите ви на работното място, а по-късно и в обществото.
13 май 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Днес се опитайте да удържате емоциите си, особено на работното място. В противен случай рискувате да си навлечете гнева на високопоставен човек. Не натоварвайте вашите близки с проблемите си. Те самите сигурно също имат свои вълнения. Имате нужда от спокойствие и уединение към края на деня.
13 май 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Изпълнението на служебни или семейни ангажименти може да създаде напрежение в отношенията ви с околните, но проявете търпение. Интересно запознанство или предложение ще ви накара да промените част от плановете си. Не след дълго със задоволство ще установите, че точно този човек сте търсили.
13 май 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Въпреки натовареността ви с проблеми ще бъдете на висота и уверено ще ги отхвърляте. Може да лансирате идеите си по отношение развитието на бизнеса и те ще се възприемат положително. Бъдете оптимисти, случващото се идва да покаже качествата ви. Любовта ви дава допълнителни сили, действайте.
13 май 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Нямате сериозни основания да се съмнявате в лоялността на делови партньори, за това не си създавайте сами проблеми. Може би прекалено много се доверявате на непроверени сведения. Делата ви днес вървят много добре и ако не допуснете фатални грешки, днешният ден може да се окаже един от най-успешните ви напоследък.
13 май 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Стои пред вас въпрос, който не търпи отлагане. Ситуацията ще ви предложи избор и колкото по-бързо реагирате, толкова по-добре ще бъде за вас. Печелите доверието на човек от обкръжението си и това ви помага да наложите вижданията си по предстоящи промени. На дамите им предстои да изживеят романтичен уикенд.
13 май 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Доброто ви настроение е гаранция за добре свършена работа, както и за подобряване на общия климат. До толкова влияете на околните, че би трябвало да си давате по-често сметка за това. Ще създавате повече и полезни контакти, които бихте могли да използвате за каузата си. Запомнящи се изяви за хората, чиято работа е свързана със социални ангажименти.
13 май 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Повярвайте в перспективата на начинанията си и не давайте ухо на съмненията. Страхът не е добър съветник, ще ви връща назад. С част от задачите ще приключите успешно още днес. Това ще ви стимулира и направи оптимисти за бъдещето ви. Любовни вълнения ще ви настроят романтично и ще търсите близостта на любимия си човек.
13 май 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Ще проявявате силно чувство за отговорност и с търпение, стъпка по стъпка ще се добирате до върха. Работохолизма ви е пословичен. Бъдете овладени и спокойни, и не се поддавайте на провокации. Ако това се случи опитайте се да контролирате страстите. Денят ви е динамичен и многообещаващ. Бъдете откровени и открити и ще се справите.
13 май 2021
Последни новини