От х:

Днес в x:

Учениците в 23 училища в клас след изборите, останалите с мероприятия извън школата

Част от учениците ще влязат в клас в първия ден след провеждането на местния вот, реши Министерството на образованието и науката.

Учебните часове ще се проведат в тези от школата, в които няма секции. Въпреки това за останалите ученици идния понеделник също ще се води присъствен. По инициатива на училищата ще се провеждат различни мероприятия.

На 28-и октомври в Хасково влизат в клас учениците от 23 училища от всички 77 в областта. Част от тях са по селата, има и в градовете.

Книжовник, Големанци, Динево, Конуш, Узунджово, Малево и Войводово са селата в Хасковска община, където учениците ще имат редовни часове. В града ще учат с ежедневното си разпределение в Спортно училище, Професионалната гимназия по механоелектротехника и в Природо-математическата гимназия.

На училище в понеделник ще са и децата в Малко Градище, училищата в селата Долно Ботево, Жълти бряг и Силен. От училището в село Левка също ще учат в редовен процес, така е и за учениците в Славяново и Българин. На 28-и в редовна програма в клас влизат още учениците от Радиево, СУ “Христо Ботев” в Ивайловград и училището в село Свирачи, СУ “Д-р Петър Берон” в Тополовград и училищата в селата Хлябово и Синапово.

От останалите училища от областта, в чиито сгради ще има урни в изборния ден, ръководствата са подали различни инициативи, с които ще запълнят деня. На места заявката е за провеждането на спортни състезания, другаде са решили да заведат учениците си в библиотеката, на театър или да разгледат музей, посочиха от Регионалното управление на образованието в Хасково.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (10)

 • 1
  Ан
  анономен ученик
  24 -7
  12:48, 23 окт 2019
  Това не е честно! Просто не сте познали, няма да ни видите.
 • 2
  12
  123
  26 -5
  14:53, 23 окт 2019
  Мисля си разни неща за министъра,МОН и РУО...,но няма да ги споделя! 😉
  • Сп
   Сподели
   21 -1
   16:52, 23 окт 2019
   Защото като си мълчим ни мислят за глупаци.
  • Ро
   Розалина
   3 0
   07:40, 24 окт 2019
   Значи нищо не мислиш Розалина
 • 3
  Пг
  ПГДС
  3 -6
  15:04, 23 окт 2019
  ПГДС "Цар Иван Асен ІІ" също са с редовни занятия. Моля, не ги пропускайте!!!
 • 4
  Уч
  Учител
  28 -4
  16:46, 23 окт 2019
  Как може едни ученици да учат, а други не? Всеки следващ министър на МОН е все по - тъп!
  • Ру
   руо
   16 -4
   16:54, 23 окт 2019
   Проблемите са от РУО, МОН, НПО и родители. Няма кой да им гледа децата. МОН и др, са на работа и за тях не е честно.
 • 5
  Jo
  John
  4 -6
  09:58, 24 окт 2019
  преучихте са от един ден повече!
 • 6
  Ро
  Родител
  8 -2
  11:37, 24 окт 2019
  Защо са тези глупости ! Оставете децата да си починат още един ден .Все пак по големите имат и други ангажименти .

Хороскоп за 01.06.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Очаква ви спокоен и приятен ден. Въздържайте се от необмислени постъпки и реакции и се посветете изцяло на работата си. Особено много ви се отдава да убеждавате днес и това е прекрасен повод да прокарате идеите си сред висшестоящите.
01 юни 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Няма да ви липсват успешни ангажименти както в личен, та-ка и в делови план. Някои от вас ще пътуват, а други ще работят за утвърждаване на вече отвоювани позиции. Трескави вълнения и може би силна любов, може да предизвикат вземането на сериозни решения и дълготрайно обвързване. Денят ще ви предложи приятно и успешно развитие на заниманията ви.
01 юни 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Съсредоточете се върху работата си и не обръщайте внимание на дребните проблеми. Помислете малко и може би ще откриете съществени неща, които до момента пропускате. Това би ви помогнало да вземете много по-адекватно решение. Сега е момента да бъдете предприемчиви. Не се колебайте да предприемате по-активни стъпки.
01 юни 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Засилете присъствието си там, където считате за важно и ще получите максимума в очакванията си. Получена навреме информация ще улесни работата ви и бързо ще я придвижите напред. С готовност ще се включите и в решаването на чужд проблем, но това сте вие. Всъщност, така помагате и на себе си, а най-хубавото е, че го осъзнавате.
01 юни 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Плановете ви за деня в по-голямата си част са доста амбициозни и ще трябва да положите огромни усилия за да ги осъществите. Не лош вариант за добро запълване на деня е да посетите ваши приятели извън града или пък те да ви предложат кратка екскурзия( това също е много вероятно). Както и да се развият събитията със сигурност няма да ви е скучно.
01 юни 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Изпълнени сте с намерение да свършите всичко, което сте планирали. Настроението ви се отразява добре на околните. Късмета ще ви съпътства, но на моменти бъдете по-разсъдливи, за да преодолеете конфликтна ситуация. Предстоят ви интересни срещи, не подценявайте възможностите, които ви се дават.
01 юни 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Притиснати от много задачи, ще се съобразите с най-важните, започвайки деня си с тях. Ще се отзовете и на нуждите на приятел, кой друг, ако не вие сте готови да му помогнете. Любовта ви зарежда с енергия и ви правят щастливи. Може би там се крие тайната на желанието ви да сте полезни и добронамерени към всички.
01 юни 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Добър ден за повечето от вас. Получавате благоприятна възможност да работите върху проект, към който отдавна се стремите. Имате шанса да започнете задача, която очаквате, и която ще ви донесе много успехи. В личен план ще ви трябва повече търпение, за да стабилизирате отношенията си с човек, от обкръжението ви.
01 юни 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
В делови план ви очакват дребни и неприятни спънки, които може да ви забавят, но в никакъв случай няма да се отразят сериозно на плановете ви. Успявате да привлечете ценен партньор и това може да даде силен тласък на начинанията ви. Работата в екип ви носи успех и е по-удачния избор от индивидуалните действия. Много е вероятно в един момент, просто да имате нужда от поне още един човек.
01 юни 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Новости, върху които не сте мислили ще ви привлекат вниманието днес. Не допускайте това да развали доброто ви настроение, извлечете полза за бъдещата си работа. Вечерта ще присъствате на събитие, което ще ви срещне с интересни хора, но може и да ви отегчи. Важен човек за вас ще ви потърси, или вие него.
01 юни 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Възможно е да срещате трудности на работното място днес, затова ще трябва да се замислите за подхода, който използвате. Направете колегите си съюзници и се вслушвайте в тяхното мнение. Това ще ви е много полезно и ще покаже пътя към успешното реализиране на плановете ви. Не възлагайте големи надежди на нещо с минимален шанс.
01 юни 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Днешният ден се очертава като приятен за повечето от представителите на зодията. Хората около вас ще ви осигурят добро настроение, за което ще им бъдете благодарни. Работата не ви създава никакви проблеми. Правите всичко с удоволствие и това е в основата на успехите ви. Нужно ви е още малко време.
01 юни 2020
Последни новини