От х:

Днес в x:

Куче чака 4 години край пътя и дочака стопаните си (видео)

Нетизените в Тайланд откриха стопаните на куче, което от години чакало край пътя.

Кучето било намерено край пътя от случайно преминаваща жена преди четири години. То било много слабо и болно, затова тя го прибрала, нахранила го и го излекувала. Но след известно време кучето избягало. Няколко дни по-късно тайландката го открила отново да стои на същото място край пътя. Жената помислила, че кучето, което нарекла Лео, чака стопаните си и решила да го остави там. В продължение на четири години тя идвала всеки ден да го навести и да го нахрани.

През септември 2019 г., докато хранела Лео, млад мъж се приближил и се поинтересувал от историята на кучето. Историята толкова го впечатлила, че написал голям пост за Лео в социалните мрежи, разказва AsiaOne. Нетизените - гражданите в нета, разпространили поста и в крайна сметка семейство се свързало с автора му, за да каже, че Лео прилича на кучето, което загубили преди четири години.

Предишните стопани на Лео, който всъщност се казвал Бон Бон, пътували с него на гости при роднини. Когато спрели на бензиностанция, разбрали, че кучето вече не е в колата. Помислили, че Бон Бон може да е изскочил, защото е видял нещо интересно. Върнали се обратно да го търсят по пътя, но не успели да го намерят. Семейството било изключително щастливо да разбере, че домашният им любимец, когото смятали за умрял, е жив и здрав след толкова години. Те пристигнали на 9 септември, за да си вземат Бон Бон вкъщи.

Кучето радостно махало с опашка, когато срещнало старите си стопани, но за голяма изненада отказало да тръгне с тях.

Собственичката на Бон Бон и новата му стопанка обсъдили ситуацията и решили Лео/ Бон Бон да остане на новото място. Новата му стопанка поела ежедневните грижи за него, а предишната ще дава пари за храната му и ще го посещава периодично.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини