От х:

Днес в x:

Отличиха трима със званието "Почетен гражданин на Хасково"

    Трима заслужили хасковлии бяха отличени със званието "Почетен гражданин на Хасково" днес. Призовете бяха връчени на официална церемония в театър "Иван Димов".

    Бяха удостоени народният певец Тодор Кожухаров, Димитър Господинов Димитров - треньор по тенис и баща на най-добрия български тенисист Григор Димитров. Звание "Почетен гражданин на Хасково" бе връчено посмъртно и на Стоян Илиев - адвокат, общественик и бивш кмет на Хасково. Призът получи съпругата му д-р Стефка Христова.

    Званията са присъдени с решения на хасковския Общински съвет. Почетните грамоти и медали връчиха кметът на община Хасково Добри Беливанов и председателят на Общинския съвет Таня Захариева. Те отдадоха почит и уважение към заслужилите хасковлии. Отправиха приветствия и поздравления към присъстващите по повод Деня на Хасково - 8 септември.

    Изпълнения прозвучаха от сцената на трио “Тенорите”.

    Анета Кутелова

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (10)

    • 1
      Ня
      Някой
      47 -23
      14:00, 8 сеп 2019
      От наградените само Тодор Кожухаров заслужава титлата почетен гражданин на град Хасково. Другите двама не! Баща та на Григор не е никакъв и нищо не е направил за града, а Стоян Илиев беше корумпиран.
      • Ди
        Димов
        11 -2
        14:11, 8 сеп 2019
        Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
    • 2
      Кю
      Кюмуров
      40 -2
      14:05, 8 сеп 2019
      Догодина очаквам и мен да направят. 40 г съм копал въглища в р-к Надежда в Димитровград, които се извозваха в Топливо-Хасково. От там ми е прякора Кюмуров. Аз си го обичам.
    • 3
      Км
      Кмета
      27 -18
      16:42, 8 сеп 2019
      Дайте и на Георги Иванов званието, че по-добър кмет Хасково посмъртно няма да има!
      • 3 -1
        22:02, 8 сеп 2019
        Да поживее още малко,че тогава..
      • Gr
        grajdanin
        7 -2
        09:35, 9 сеп 2019
        Нали бе избран за Общ. съветник, защо не влезе в Общ.Съвет? Защото се страхуваше от въпросите, които ще му задават. Отдръпна се за да бъде поне малко забравен. Служителите му, му бяха верни, не защото го уважаваха, а защото се страхуваха от него. На всеки самозабравил се му идва края.
    • 4
      Ма
      мастикаджия
      23 -9
      17:25, 8 сеп 2019
      Като не познавате Стоян Илиев ,не джафкайте.Беше и кмет на място. Виж ,за бащата на Григорчо и аз се чудя какво прави там.
      • Ив
        иван
        16 -7
        17:44, 8 сеп 2019
        Стоян Илиев раздаде за строеж междублоковите пространства.
      • 00
        001
        13 -6
        21:14, 8 сеп 2019
        Стоян Илиев превърна мазетата в магазини на блока в който живееше като за целта изкопаха тротоара до нивото им!!!!!По закон се допуска паркиране върху тротоара ако от колата до сградата има не по-малко от два метра а той заграби два метра и остави един за пешеходци!!!!!И това е най-значителното което направи през мандата си!!!!!!Бащата на Гришата пък от какъв зор - почетен гражданин???!!!!За Тодор Кожухаров съм съгласен няа лошо!!!!!
    • 5
      Аз
      аз
      7 -1
      10:21, 9 сеп 2019
      От къде на къде бащата на Григор е почетен гражданин на града.Какво е направили той за този град.Завладя тениса в Хасково и се започна:нехайство,безотговорност,вдигна таксата на децата които тренират,като е най високата в страната и за това над 50% от трениращите деца вече не го правят.всичко само за пари.Трябва да го е срам него и тези които са го предложили и направили почетен гражданин.УЖАС.
    Последни новини