От х:

Днес в x:

Готово ли е РС-то ви за Windows 7 ?

Microsoft пусна инструмента Windows 7 Upgrade Advisor, който ви позволява да си отговорите лесно на този въпрос, като ви съветва за това от какво още има нужда компютъра.

Всъщност инструментът Windows 7 Upgrade Advisor засега е в бета версия, но изпълнява успешно основната си функция - да информира дали РС-то, на което е инсталиран е готово за евентуален ъпгрейд. Той сканира компютъра като проверява компонентите, свързаните с него периферни устройства (външни дискове, плейъри, цифрови фотоапарати и пр.), както и инсталираните програми, след което сигнализира за евентуални проблеми със съвместимостта между РС-то ви и евентуалната инсталация на Windows 7. Хубавото е, че инструментът прави и предложения за ъпгрейд, които биха улеснили бъдещата миграция на операционната система.



Инструментът е полезен и ако сте решили да пробвате Windows 7 Release Candidate изданието, което, както знаете, също е достъпно за даунлоуд. Проверката за съвместимост с Windows 7 Upgrade Advisor отнема около 5-6 минути и, както може да се види на скрийншотите, дава доста недвусмислени резултати и съвети. Инструментът работи на Windows Vista и Windows XP със Service Pack 2, безплатен е и е достъпен за сваляне от
тук.
Източник: pcworld.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини