От х:

Днес в x:

Гледаме всички катастрофи в Европа в реално време

По предложение на Европейската мрежа на службите на Пътна полиция TISPOL за втора поредна година 21 септември е обявен за Европейски ден без загинали на пътя. Тогава ще се проведе полицейска операция EDWARD, подкрепяна от Европейската комисия и посветена на Европейската седмица на мобилността от 16 до 22 септември 2017 г.

Областна администрация Хасково за втора година прие поканата на МВР и ГД “Национална полиция“ да бъде партньор в операция EDWARD.

По време на операцията ще има 24-часово видеонаблюдение, записващо в реално време събитията и брояч на деня. В реално време обществеността ще вижда всички произшествия по пътищата на Европа. Целта е на 21 септември да няма тежки произшествия и загинали на пътя. Органите на пътя ще засилят контрола и в максимална степен ще подпомагат участниците в движението за безопасно шофиране. На всеки час партньорите по проекта, в това число и Областна администрация Хасково, ще получават актуална информация за броя и мястото на настъпилите катастрофи, за загиналите и ранените при тях. Областна администрация Хасково ще публикува информацията на официалната си фейсбук страница и на www.hs.government.bg .

Всяка обществена организация, институция, медия може да подкрепи операция EDWARD като се регистрира на адрес: http://roadsafetydays.eu/ .

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Ba
    bax mama mu
    4 0
    12:00, 13 сеп 2017
    А асковските кауне джигите със скъпите коли кога ще ги гледаме реално как нарушават правилата и фърчат кат Фитипалди из града.Няма мигачи няма нищо спират където си искат а КАТ и полицията стачкуват ли за по-високи заплати
    • Ди
      Димитър Остинов
      3 0
      12:48, 13 сеп 2017
      Сега нали ще слагат камери за кауните. Нека ги глобяват и затварят мене ако ме питаш.
  • 2
    Ма
    Малинова
    2 0
    14:42, 13 сеп 2017
    ТИСПОЛ е един паразит, който само отчита дейност и лапка парички - затова и такива измислени акции и дейности! Файда - ЙОК!
Последни новини