От х:

Днес в x:

Sony Ericsson: анонс на Premier3 и S001

През пролетта на тази година Sony Ericsson ще предложат на абонатите на японския мобилен оператор KDDI au два твърде интересни нови модела мобилни телефони. Първият от тях е част от серията музикални телефони Walkman, като носи името Premier 3. Сред основните му характеристики прави впечатление 3-инчовият дисплей с резолюция 854 x 480 пиксела, 3.2-мегапикселна камера, microSD слот (поддържащ карти до 2GB). Флипът е с приятно скромно тегло - 113 грама, при размери от 105 x 50 x 16.3 мм.



Второто устройство, което ще се разпространява от KDDI au, е камерафонът Sony Ericsson S001 с 8.1-мегапикселен CMOS камерен модул, който е част от серията Cyber-Shot. Слайдерът поддържа всички функции на съвременните камерафони – разпознаване на лица и усмивки, светочувствителност до 1600 ISO, стабилизатор на образа и други подобни. Освен това сред техническите характеристики на телефона присъстват 3.3-инчов OLED дисплей с WVGA резолюция, Bluetooth и тунер за цифрова телевизия. Sony Ericsson S001 може да се използва и за електронни разплащания. Устройството ще се предлага в три разцветки, размерите на корпуса са 51 x 115 x 17.8 мм, теглото му е 145 грама.



За съжаление и двата телефона няма да се разпространяват извън Япония, така че можем искрено да завиждаме на клиентите на KDDI. Разбира се, остава надеждата поне част от технологиите и дизайна им да бъдат прехвърлени в други устройства на фирмата, предназначени за европейския пазар...


Източник: tehnozona.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини