От х:

Днес в x:

Санкции в Левски, фенове нападат играчите

Футболистите на Левски ще бъдат наказани за слабите резултати постигнати в последно време, призна днес треньорът на "сините" Станимир Стоилов. "Наско Сираков и Тодор Батков са се срещнали и мисля, че със сигурност ще има наказания. Левски не може да губи точки по този начин. Питайте Наско за какви наказания става въпрос", каза Мъри.
Специалистът прие и част от вината за загубата от Локо Пловдив. Мисля, че допуснах грешка. Не трябваше да сменям Жеан Карлос, който заигра добре по десния фланг през второто полувреме. Исках да пусна втори нападател и евентуално да вземем мача, но не стана", тюхка се Стоилов.

Мъри изрази и мнението, че играта на Левски не е толкова слаба, но резултатите са наистина лоши.

На излизане от съблекалнята пък капитанът на "сините" Живко Миланов бе нападнат от ядосан фен. "Какъв капитан си ти? Ти не си за капитан на Левски!", изцепи се запалянкото. Емил Велев обаче се намеси и защити Жиката.

За предстоящия мач с Беласица старши треньорът Станимир Стоилов си е поставил за цел да възвърне насторението за игра на възпитаниците и да постави началото на възхода на отбора.
Източник: sportni.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини