От х:

Днес в x:

Частни самолети карат топмодели у нас

Два самолета, собственост на наши бизнесмени, ще докарат участничките в световния конкурс Miss Euromodel World&Universe 2008, който ще се проведе в софийския клуб "Ескейп" в сряда.

Той се организира от Fashion TV-London и модна агенция "Евромоделс" и е първият конкурс у нас, регистриран като световна марка. 18 момичета ще се борят за уникално изработените корони от сребро и рубини, с инкрустирана буквичка "Е", пише вестник "Монитор".

В конкурса участват и две българки ­- Елена Маркова, финалистка от "Мис Евромодел България", който се проведе април 2007-а, и Галена Димова ­ "Мис Съмър Интернейшънъл".

Момичетата ще дефилират в три тура ­с колекция на италианската марка "Phard", която все още не се продава, банските на Flirt и уникалните рокли на My Lady, украсени всяка една с по 12 000 камъка Сваровски. Десетте финалистки ще получат диамантени огърлици от SSG, а наградният фонд за победителките е 50 000 долара.

Огромен рубин пък ще украсява тортата по случай първата годишнина на МА "Евромоделс", а за неговата безопасност ще се грижат 20 гарда. Още 50 охранители ще пазят момичетата, които вече са в България.

Всеки ден до конкурса те ще имат усилени репетиции, интервюта и заснемане на видеоматериали. Режисьор-постановчик ще бъде Любен Николов, а режисьор на тв продукцията Сашо Пенков.

Водещи на церемонията ще са Нина Николова и д-р Станимир Хасърджиев. Вечерта ще е благотворителна и е насочена към антиаборт кампанията. Всички събрани средства от ВИП-поканите ще бъдат предоставени за борбата с абортите.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини