От х:

Днес в x:

Рона отива на Dance Star Masters с 11 квоти


Определението „малко, но качествени“ и поговорката"Сговорна дружина -планина повдига“ могат да бъдат лепнати като етикет за представянето на БФ „Рона“ на квалификационния турнир Dance Star. На престижния форум възпитаниците на Милена Налбантова извоювха 11 квоти за финалите.

Според регламента, танцьорите, получили най- високи резултати и спечелили квоти от всичките квалификационни турнири във веригатана Dance Star в Словакия, Унгария, Румъния, Южна Африка, Германия, Австрия, Сърбия и Хърватска, ще танцуват на големия Финал на Dance Star Masters, който ще се проведе от 15 до 19 май, 2013 г в Пореч, Хърватска.

11-те квоти бяха достигнати само от четирима танцьори на хасковската балетна формация. Виктория Ламбрева, Виктория Гочева, Анета Манолова и Ивет Иванова се пребориха с огромната конкуренция с 15 танца в 6 танцови стила и наред с многобройните си първи места събраха и максимален брой точки, за да получат правото да танцуват на големия Финал в Хърватска.

Ивет Иванова грабна сърцата на публиката, но и един от най-желаните призове в надпреварата-за най-добро представяне на сцена на млад талант-Best Personality on Stage.

След разгрома на на танцовия подиум в Dance Star, в „Рона“ сега искрено стискат палци и се надяват, че ще успеят да съберат средства, за да могат талантливите деца на Хасково да станат част от заслуженото преживяване да са сред най- добрите състезатели на международна сцена, да имат възможност да се учат от най- титулуваните преподаватели по танци и да се състезават за призовите места на Dance Star Masters, 2013.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини