От х:

Днес в x:

Станков: Утре бием шампиона „Дунав“ на баскет

При сблъсъка в зала "Дружба" през ноември 2012-а русенки ни биха с 78:70. Сега може да им го върнем

„Утрешният мач срещу шампионките от „Дунав“ Русе ще е труден, но излизаме за победа. Ще бием“, заяви за Haskovo.net изпълнителният директор на женският баскетболен отбор на Хасково Станислав Станков. Срещата е от 18 часа утре в зала „Дружба“.

Станков допълни, че състезателките на „Хасково“ вече са оздравели и са в добра форма. По време на последната си среща с „Рилски спортист“ три от тях играли с температура – Амра Мехмедич, Алма Ковачевич и Анита Тейлане. Въпреки това момичетата успяха да се наложат над отбора на Самоков, макар и само с една точка, при това в последната секунда от мача. Той завърши с резултат 64:63 за отбора на Хасково.

След седмата си поредна победа срещу „Рилски спортист“ отборът на Хасково вече е четвърти в класирането с 21 точки, толкова има и „Монтана“.

„Надявам се утре феновете ни да бъдат по-сдържани“, допълни баскетболният шеф и припомни, че при последната битка с „Дунав“ отборът му бе глобен с 800 лева заради празна пластмасова бутилка от минерална вода, запокитена по гостите.

Станков обеща атрактивен мач и победа. „Винаги излизаме за победа“, каза още шефът на „Хасково“.

Тодор Кръшков

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини