От х:

Днес в x:

Как да разберем кои сънища са пророчески?

Почти всеки от нас поне веднъж в живота си е сънувал пророчески сън. Ние обаче рядко обръщаме необходимото внимание и разбираме, че той е бил пророчески, едва когато се е сбъднал. Как да се научим да различаваме сънищата, които ни подсказват нещо от обикновените?

За всеки човек "симптомите" на пророческия сън могат да бъдат индивидуални. Най-често те могат да бъдат определени с помощта на метода на пробата и грешката. Но все пак съществуват някои закономерности, които могат да ви помогнат да се научите бързо да се концентрирате върху подобни сънища.

Като правило пророческият сън притежава следните признаци:

1. Той е цветен и много по-натрапчив. Повечето хора рядко сънуват цветни сънища и затова, ако изведнъж сънувате такъв сън, обърнете му по-голямо внимание - вероятно той предвещава някакви бъдещи събития.

2. Сънят представлява завършена история - тя може да бъде кратка, но с ясно начало и край. Обикновено сънищата са епизодични, техните сюжети бързо се сменят. Ако сънят ви наподобява филм, може би той има някакво особено значение за вашето бъдеще.

3. Насън вие получавате съобщение от някого или сънувате някакви цифри.
Главното е да запомните цифрите или думите, защото подобни сънища са със съдбовно значение. Цифрите могат да бъдат дата на някакво важно за вас събитие.

4. Времето, през което вие сънувате, се равнява на времето, през което може реално да се извърши събитието. За обичайните сънища е характерно обратното: вие сънувате дълъг сън, въпреки че сте спали не повече от половин час.

5. Насън или след събуждането вие изпитвате силни чувства, завладени сте от силни емоции (не е важно дали са положителни или отрицателни). Липсата на подобни силни усещания означава, че сънят не е пророчески.

За да се научите да разгадавате пророческите сънища, създайте си навика да си водите дневник. Ако не записвате сънищата си, вие бързо ще ги забравяте и опитите ви за разпознаване на пророческите сънища ще останат безплодни. Поставете дневника в близост до леглото и непосредствено след събуждането си записвайте съня.

Полезно е да водите дневник на сънищата и поради следния факт: понякога пророческият сън идва няколко месеца преди събитието. Ако го запишете вие ще можете предварително да се подготвите за бъдещите радости или точно обраното - неприятности.
Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини