От х:

Днес в x:

Жасмина Тошкова от "Сделка или не" взе висше с измама!

Жасмина Тошкова от “Сделка или не” беше уличена в измама! Състуденти на бившата държанка на стъкларския бос Марио Петров разкриха, че тя е изкарала петица на изпита си за докторантура с яко преписване.

Ето какво разкрива в интернет възмутена колежка на Жасмина от УНСС:

“За които не се сещат - Жаси от "Сделка или не" - в Уикипедия пише "фотомодел, модел на Плейбой и продуцент във Нова телевизия (няма един ден стаж като счетоводител!!!)"......

Та, бясна съм! Днес бях на изпит за доктор, а госпожица Тошкова - първоначално не я познах - преписваше от самото начало на изпита! Обърнах внимание на квесторката, която ни пазеше, но тя си обърна главата на другата страна, попогледна й бюрото, съответно онази спря да пише, и нищо - дори не отиде да вдигне страниците й! След като развих двата въпроса на двадесет, повтарям, двадесет страници, бях оценена на Добър 4,00, а г-ца Тошкова - на мн. добър 5,00! Ей така се става доктор, с пищовите!!!...

А коментарите, че академичното ни ниво не било съвсем на висота и че някои сме се разпрострели по данъчното оценяване и признаване на амортизациите от страна на квесторката (която, естествено, не присъства, за да не види случайно онова недоразумение как преписва!) г-жа Башева са просто смешни, с оглед на обстоятелството, че въпросът беше "данъчно третиране на амортизациите"!!! Излиза, че аз, със 15 години стаж, имам по-слаба подготовка от госпожица Тошкова, която никога не е направила нито един дебит и кредит в живота си!!!

Освен дето ще напиша жалба до ректора на ВУЗ-а, с което не очаквам да се случи нещо особено, но поне да ми олекне, други идеи някой има ли?!?... И въпреки че си поревах, не смятам да оставя нещата така - ама никак!!! Никой не може да ме убеди, че тая ..... знае счетоводството повече или по-високо академично от мен!”, пише в редица интернет форуми бясната “колежка” на Жасмина Тошкова.

Източник: novini.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини