От х:

Днес в x:

От 25 до 70 лева са кувертите за Нова година

Между 25 до 70 лева е цената на новогодишните куверти в заведенията в Хасково.

 Четирима дисководещи ще вдигат музикалния адреналин на гостите на клуб „Баркод“ в празничната нощ. Стилово разнообразната плейлистата ще задоволи и най-придирчивите меломани. Чиста проба забавление и спокойствието гарантират домакините, тъй като

клубът ще остане затворен за външни посетители в първите часове на 2012 година. Кувертът за купона е на стойност 30 лева.

Срещу 49 лева посрещат Нова година в пианобар „Лайт“. 35 лева са за свободна консумация, 10 лева- за вход, 4 лева за музикантите Веси и Коко.

35 лева свободна консумация и 10 лева вход ще плащат и мераклийте да отворят шампанското в дискотека „Космополитън“. Гостите ще се забавляват в компанията на диджей Или от Велико Търново и пловдивския балет „Електра“.

В дискотека "Шок" кувертите са два вида- „Стандарт“ е на цена 25 лева, „Вип“ - 40 лева. Горещите хитове ще избира диджей.

В ресторанта на хотел "Даймонд плаза" цената е 66 лева. Срещу тази сума от заведението предлагат богата трапеза, а за музиката ще се грижат оркестър и диджей.

На 31 декември в ресторант „Родопи“ посрещат срещу 50 лева. Там купонджийте ще поръчват любими песни на диджей.

Ресотрант „Фантазия“ предлага куверти 58 и 68 лева. По-тънката цена е за залата за непушачи. В бистро „Тенис кортове“ цената също е 58 лева. И в двете заведения ще свири оркестър, високия градус на насторение ще вдигат диджей и балет „Рона“.

Пицария „Уно пю“, ресторантите „Алафранги“ и „Хасково“ ще останат затворени в новогодишната нощ.

Христина Котларска

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини