От х:

Днес в x:

Smirnoff Nightlife Exchange

На 12 ноември водка №1 в света Smirnoff ще организира най-мащабното парти в света, което ще се случва едновременно в 50 страни, включително и в България.

Това е кулминацията на амбициозния проект Smirnoff Nightlife Exchange, чиято цел е 10 милиона души да открият най-оригиналния нощен живот по света и да го споделят помежду си.

Затова на 12 ноември в София Smirnoff ще накара всички купонджии да забравят къде са, като им предложи един уникален микс от най-доброто от нощния живот на планетата.

Партито ще е в Sofia Live Club, но интериорът и стилово разнообразните артисти ще пренесат гостите от Рио де Жанейро през Истанбул до Ню Йорк... За това, че сме в България, ще ни напомнят невероятните български фолклорни изпълнители, които обаче ще чуем на живо в едно по-модерно и парти звучене.

Диджей Илко и народната певица Снежана Борисова ще представят уникален етно хаус сет в съпровод с неземната гайда на Добри Рахнев – Байчара.

Ще акостираме в Бразилия с горещи латино ритми, селектирани от DJ Oto, а с гостуващите звезди – диджеите Mooqee и DJP – ще прелетим през брейк, диско, фънк, хип-хоп и дъбстеп ритмите от цял свят.

Ексклузивен достъп до голямото парти могат да получат тези, които се включат в проекта на http://www.Facebook.com/SmirnoffBulgaria, и дадат своя принос с оригинална идея за нощния живот. Покана може да получи и всеки, който се присъедини към турнето на Smirnoff в най-добрите клубове в страната, където тематични партита пресъздават неповторимата парти атмосфера в Рио, Ню Йорк и Истанбул.

На 12 ноември ще стане ясен и победителят в ексклузивния онлайн денс конкурс, чиято награда е възможността да се присъединиш към екипа от танцьори на Мадона. Вече са ясни 7-те финалисти, които ще танцуват пред самата Мадона и нейните хореографи Рич и Тоун на специалното Smirnoff парти в Ню Йорк.

Всяка от 50-те страни участнички в проекта Smirnoff Nightlife Exchange сама решава как да отпразнува обмена на нощния живот. Затова Австралия ще размени нощния си живот с Италия и италианските звезди Alex Gaudino и хаус диджеите Junior Jack & Kid Creme ще покажат на австралийците как се купонясва в Италия, а австралийската банда Nervo, заедно с Bang Gang, ще покорят Италия.

Сред другите именити артисти, които ще се включат в Smirnoff Nightlife Exchange, са бразилският тандем Mixhell featuring SNAP!, германските диджеи DJ Edgar & Daniel Haaksman и много други.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини