От х:

Днес в x:

5 минути и половина за властта, парите и медиите (видео)

Ето какво се случва когато истината се срещне със заучените приказки. Демонстрация на класическата герберска методология "Направихме много - БСП ми сра в гащите - не желая да говоря с вас", гласи текста към това видео в Youtube, озаглавено "Журналистка насира Плевнелиев на пресконференция".

Може да се спори за методологията, тя в никакъв случай не е запазена марка на герберите. Виждаме в ефир да я практикуват всички, без изключение наши управници и политически лидери през последните 22 години. Преди това усвояването на метода от членовете на БКП им даваше старт за възходящо развитие в партията-държава. Така беше тогава, сега също - има въпроси, които не получават отговор. За чудене ли е, че вече никой не иска да ги задава.

България очевидно още не пръкнала политик, който да отговаря по същество и с действия. Никой за нищо не е сгрешил, следователно няма нужда да се извинява, или да прави каквото и да е. Всичко е перфектно. Дори да не е, включва се методата - винаги може да се посочи някой, на който му е още по-неперфектно. И пак така, и пак, и пак, вече колко години - все насрани гащи. Тази скука може да депресира всеки. Хич не се лъжете, който и да беше на мястото на Плевнелиев, все този щеше да е диалога, с малки отклонения. Единственото ново е Илияна Беновска.

Това видео е забележително, защото все пак в него има отговор - за властта, парите и медиите.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини