От х:

Днес в x:

„Виолена“ се готви да мачка в Пловдив

Виолена се готви за успехи в Пловдив

13 от най-добрите състезатели на аеробик-клуб „Виолена“ ще участват със 16 съчетания в международния турнир по ареобика Plovdiv Cup Aerobics Open, който стартира навръх деня на независимостта 22 септември. Пловдивското открито се провежда за трети път и по традиция хасковският клуб се представя много добре. Заявки за участие са подали 6 държави-България, Русия, Германия, Чехия, Финландия и Украйна. За да преборят конкуренцията, треньорите в клуба Теменуга Илиева и Мая Георгиева са подготвили 8 индивидуални съчетания, 3 за смесени двойки, 3 тройки и една група.

В същото време Мая Георгиева ще бъде единственият хасковски специалист в международният фитнес фестивал, който се провежда днес и утре в морската градина във Варна.. В присъствието на

500 треньори,инструктори,любители и международно признати презентьори от 9 страни ще бъдат представени най-новите международни тенденции на различните стилове аеробни занимания. Най-добрите ще партнират при демонстрациите на известните имена като: Владимир Снежник,Хулио Папи,Торас Климов,Климент Койчев и др.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини