От х:

Днес в x:

Двама замкмета на крака за ЧРД на 170 деца

Малките сладурчета пеят в чест на "Незабравка"

Половината от местната администрация воглаве с заместник кметовете Венко Точевски и Нели Станева уважиха 60-тият рожден ден на целодневна детска градина №2 „Незабравка“. Тържествата бяха първи от поредицата празненства по случай денят на детето 1-ви юни.

170 деца и три пъти повече просълзени от умиление родители, препълниха двора на градината. Пищното тържество бе шумно и шарено. Всяко от децата бе облечено в костюм-на пчелички, бонбончета, тортелинки, моряци и други любими детски герои. Децата пяха танцуваха и рецитираха, като всяка секунда бе запечатвана от стотиците фотоапарати и десетките камери на родителското съсловие. От висините на втория етаж умилено наблюдаваха и ВИП гостите. Половината от тях бяха спонсори на градината, другата-на тържеството. Наличието на двама замкметове /на честванията за 3-ти март например бе един/ се обясняваше и с лични причини. Точевски е ресорен на образованието, Станева бе заради внуците си, които се отглеждат в "Незабравка".

Ръководството на детското заведение се бе постарало. Празникът бе пищен, а изненадите-приятни. Всяко дете получи индивидуален подарък за ЧРД-куклички, камиончета, плюшени играчки. Накрая имаше огромна торта и балони пуснати в небето.

Общоградски концерт на всички детски градини в Хасково ще се проведе на 1-ви юни на площад „Свобода“. Повечето от заведенията честват именно 60 години от откриването си. „Незабравка“ ги изпревари всичките.

Г.Христов

Родителите претъпкаха двора на градината
Точевски и Станева/вдясно/ до началникът на училищата Иван Панайотов и на детските градини Анна Йорданова. Между тях директорката Виолета Тенева
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини