От х:

Днес в x:

Трима кандидат-кметове номинира ГЕРБ-Димитровград

3-ма кандидати за кмет на Димитровград бяха номинирани на общинското събрание на партия ГЕРБ снощи в залата на театъра.Най много гласове от членовете на партията събра кандидатурата на шефът на димитровградското ВиК Станимир Евтимов. Сред номинираните са още общинският съветник Антон Вълков и Кирчо Кирев.

Двама от предложените от членовете на ГЕРБ в Димитровград си направиха отвод. Това са председателят на Обс Катя Чалъкова и собственисът на “Пайнер” Митко Димитров. Чалъкова се мотивира с работата си като преподавател и предстоящата защита на докторантура, а Митко Димитров изтъкна като причина множеството ангажименти в бизнеса.

Одобрените кметски кандидатури ще бъдат предложени на Изпълнителната комисия на партията, която ще определи окончателния кандидат за кмет на ПП ГЕРБ в Димитровград.

Събранието издигна и 40 кандидатури за общински съветници сред тях са досегашните имена на Методи Грозев, Катя Генева, Антон Вълков. И тук отвод са си направили Катя Чалъкова, Митко Димитров и д-р Вълчо Митрушев.Сред новите имена, предложени за съветници в бъдещия парламент са ръководствата на старейшините в ГЕРБ –Димитровград, МГЕРБ и женската структура на партията.

Депутът Иво Димов / в дясно/ бе гост на партийния форум

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини