От х:

Днес в x:

Времето на сандалите иде

Сандалите са на ход! При това с такова многообразие... все пак през топлата част от годината краката трябват да бъдат показвани възможно най-много. Новите чехли и сандали се справят перфектно с тази задача. Летните модели са в наситени цветове, в римски стил или декорирани с различни камъчета. От Deichmann ни съветват да обърнем внимание на детайлите: цветя, мъниста, надипляния. Неутрални тонове, деним или райе, класическо черно или стилно кафяво и завръщането на така удобното сабо.

Да не забравяме, че красивата обувка стои още по-добре на поддържан крак, а месец май е най-подходящото време за педикюр. Комфортът и добрият вид на дамските стъпала са не по-малко важни от красивите сандали, в който са обути. Така вече сте готови за отворените летни модели, които да подчертаят вашата грациозност.

Тенденции при сандалите от Deichmann

С тихи стъпки… и през тази година римските сандали са задължителни – мидички и мъниста около глезена придават ваканционен вид.

Красиво декорирани… стилна комбинация от изчистен дизайн и изискани декоративни елементи – заложете на кафявите тонове, които подчертават летния загар.

Трак трак - няма как да минете без тях през отпуската - небрежни чехли с масивен ток и протрит деним.

Нека да е лято... който не обича съвсем ниските обувки, но държи и на удобството, избира сандалите с каишки с XS-ток.

Забележителни… малко каишки, капси и висок фронт с прорези... и ето ти ги тренд моделите.

Шик за ваканцията… по-малко означава повече, а ето го и поредното доказателство: леки чехли с горна част през пръстите, оформена като цвете – заложете на ярък цвят, например синьо.

Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини