От х:

Днес в x:

Натурализиран американец с руски корени идва в Езиковата

От следващата учебна година американец ще преподава английски в димитровградската езикова гимназия

Американецът от руски произход Михайл Цидулко ще преподава английски език в Димитровградската езикова гимназия следващата учебна година, разказа пред Dimitrovgrad.bgvesti.net преподавателката Хилда Мартинова. 22-годишният възпитаник на колежа "Уилям и Мери" е завършил политическа философия и икономика и в момента преподава в същия колеж.

Той идва в Димитровград като степендиант на комисия "Фулбрайт". Американецът мечтае да стане квалифициран преподавател и ще полага много усилия за усъвършенстването на английския у богоровци. Той ще се занимава основно с учениците от 11 и 12 клас и е много амбициран в своята работа, обясни още Мартинова.

Ученичката Йорданка Йорданова и преподавателката Хилда Мартинова

Преподавателката по английски език се похвали, че нейна възпитаничка - Йорданка Йорданова се е явила на сертифициран изпит по английски в София в AVO - Bell School of English и го е издържала успешно. Тя насърчи и останалите ученици от Езиковата да пробват знанията си по чуждоезиково обучение без да се колебаят, защото това им дава шансове за добро образование в чужбина.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини