От х:

Днес в x:

Гонзо налага нов правилник в Левски

Спортният директор на Левски Георги Иванов е решил да отпусне малко юздите на футболистите предвид тежкия сезон, пише „Тема спорт”.

Директорът е разговарял със своите подопечни, като ги е уведомил, че възнамерява да направи някои промени във вътрешния правилник на клуба до края на сезона.

Този ход е съгласуван и с Тодор Батков. Добрата новина за играчите в синьо е, че Гонзо ще им позволи да купонясват малко повече.

Според настоящия правилник на Терена" след всеки мач (независимо от резултата) футболистите имат право да се забавляват по заведенията и дискотеките най-късно до 02:00 часа.

При очертаващите се промени любителите на нощния живот в отбора ще имат час повече на разположение, за да се раздават на дансинга в клубовете. Разбира се, уговорката е веселбата да бъде с мярка. Това най-вече важи за Гара Дембеле.

Хората обаче хубаво са го казали - пълно щастие на този свят няма, а тази поговорка важи и за футболистите на Левски.

Причината е, че за всяко провинение оттук насетне възпитаниците на Георги Иванов и Ясен Петров ще се бъркат по-надълбоко в джоба, отколкото досега.

Според сигурна информация глобите при гаф ще бъдат сериозно завишени - от 2 до 4 хиляди лева (в зависимост от провинението).

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини