От х:

Днес в x:

Judas Priest за последно у нас на Sofia Rocks 2011

Хеви метъл бандата Judas Priest ще бъде хедлайнер на Sofia Rocks 2011 на 8 юли 2011 (петък) на Национален Хиподрум Банкя.

Гостуването им у нас е част от последното турне на метъл законодателите, наречено EpitaPh.

Много малко са хеви метъл бандите, успели да стигнат висотите на Judas Priest в тяхната 40-годишна кариера. През 1974 членовете на Priest китаристът K.K. Downing и басистът Ian Hill приветстват вокала Rob Halford на борда, малко след това се присъединява и китаристът Glenn Tipton. И точно това ядро музиканти (заедно с няколко различни барабанисти през годините) ще промени лицето на хеви метъла.

Във второ издание на феста ще се включат и легендарните Whitesnake. Една от най-великите рок банди на всички времена, основана от Дейвид Ковърдейл през 1977 година в Англия, пристига с новия си 11-ти поред студиен албум - Forevermore, както и с всички хитове през годините.

На сцената в Банкя ще забият също Saxon, Slade и още групи, които скоро ще бъдат обявени.

Saxon e aнглийска хеви метъл банда, основана през 1976, чат от Новата вълна в британския хеви метъл. Продали са над 13 милиона копия от своите албуми в целия свят При нас ще дойдат със съвсем нов материал, датата им е част от актуалното им турне в подкрепа на новия албум – "Call To Arms".

Английската банда Slade се налага в ерата на глем рока в началото на 70-те. Наричат го Най-добрата английска банда на 70-те заради 17 поредни сингъла в ТОП 20 и цели шест на номер 1.

Билетите влизат в продажба на 31 март (четвъртък) в мрежата на Еventim, включително Германос, Пикадили и Техномаркет. Онлайн билети ще се продават на eventim.bg

Промо билети: Първите 1000 билета във всяка ценова категория ще се продават на специални промо цени, както следва:

Правостоящи: 59 лева

Седящи: 69 лева

Седящи: 79 лева

Правостоящи Фен Зона: 79 лева

След това билетите ще бъдат на следните цени:

Правостоящи: 69 лева

Седящи: 79 лева

Седящи: 89 лева

Правостоящи Фен Зона: 89 лева

В деня на концерта билети ще се продават и на място на същите цени. Купувайте билети единствено от оторизираните места за продажба.

Къмпинг билет: 20 лв. (за палатка, каравана или кемпер). В къмпинга ще има вода и електричество.

Паркинг билет: 10 лв. За феста ще има 3000 паркоместа на специално създаден от организаторите охраняем паркинг.

Мястото на събитието ще бъде обособено и специално конструирано за фестивала и този преди него - Sonisphere 2011. Ще бъдат изградени трибуни и зони за максимално удобство на всички, които ще станат част от събитието. Идеята на организаторите Болкън Ентъртейнмънт е в София да бъде създадена и разработена локация, подходяща за провеждането на фестивали и мащабни ивенти, където да могат да се събират много хора, при перфектни условия и комфорт. В зоната на фестивала ще има обособени кетъринг зони (за хранене и напитки), както и химически тоалетни.

Транспорт:

Всички видове транспорт ще работят на специален удължен работен режим. Билетът за фестивала ще важи като безплатен пропуск за ползването на всички видове транспорт, изредени по-долу:

Автобусна линия 42. Начална спирка: Метростанция Сливница.

Освен тази линия, организаторите ще пуснат и допълнителни автобуси.

Влак: София – Банкя. Начална спирка: Централна гара, София. Ще има спирка точно на Хиподрума.

Вратите на Sofia Rocks 2011 отварят в 15:00 часа, а самото шоу ще започне 17:00 часа.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини