От х:

Днес в x:

Идеалната жена за виртуални мераклии

Новият сайт Cloud Girlfriend, анонсира услуга за потебителите на социални мрежи, които искат да споделят с приятелите си виртуалните взаимоотношения с гаджето. Услугата преди това се наема със задачата да намери идеалната жена за мераклията.

"Step 1: Опиши идеалнaта за теб жена. Step 2: Ние я правим реална. Step 3: Намери я и си контактувай с нея в любимата ти социална мрежа. Step 4: Наслади се на публични трайни отношения със своето идеално момиче", - обещават на Cloud Girlfriend. Искат само e-mail адрес.

Във форума Hacker News пробладават предположения, че Cloud Girlfriend е приложение, което автоматично ще оставя на стената на мераклиите съобщения от името на идеалната жена. Така приятелите му ще останат с илюзията за някакви любовни преживявания.

Предполага се, че  Facebook, е основната цел при създаването на приложението Cloud Girlfriend. Засега няма отзиви за действието му, не се знае дали ще бъде одобрено от администраторите подобно приложение. Не е ясно и дали ще се предлагат идеални мъже за виртуална връзка - Cloud Boyfriend засега няма.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини