От х:

Днес в x:

Златарови дни

Екипът ръководил СОУ"проф.д-р Асен Златаров" в Деня на ученическото самоуправление

Всяка година през февруари учители, ученици и служещи в СОУ „Проф. д-р Асен Златаров“ отбелязват годишнината на своя патрон. Целият месец е наситен с различни изяви, но седмицата от 21 до 25 февруари тази година ще бъде акцентът на тържествата.

Златаровите дни са време за честване на патрона, за равносметка и за изява. Празници, в които ученици и учители показват наученото в и извън класните стаи. Представят се танцовите и вокалните групи, провеждат се лекоатлетически щафетни игри с учениците от начален курс.

Въпреки, че грипната ваканция обърка програмата на празниците, част от традиционните инициативи вече са факт. За пореден път успешно премина и денят на ученическо самоуправление. Тази година директор за един ден на 16 февруари беше Росица Гайдева от 12а клас, а част от нейния екип бяха – Красимир Атанасов 12а, Ангел Генов 12б, Ангел Димов 12а, Мария Маринова 11а.

На 23 февруари по традиция ще се проведе специалния час на класа посветен на патрона на училището.

На 25 февруари от 17.30 ще бъде официално отбелязана десетгодишнината на Младежкия театрален състав с ръководител Спас Янков. На събитието се очаква да присъстват много официални гости, учители и граждани, свързани със СОУ“Проф.д-р Асен Златаров“.

Теди Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини