От х:

Днес в x:

Катастрофа на „Космос“ след маневра на оранжево

Николай Карамфилов тъжно стои до потрошената си предница

Катастрофа на кръстовището на бул. Раковски и улица Дунав затвори за момент движението по булеварда. Фолксваген управляван от хасковлията Николай Карамфилов удари в задницата спускащият се по Раковски Сеат на Нейсим Тасим, турски гражданин от Измит. Идвал си за празниците и утре щял да пътува за родния край някъде из бургаско. След теста с дрегер се установи че и двамата водачи не са пили алкохол.

Шофьорите така и не можаха смислено да обяснят инцидента. „Карах си с 50“ оправда се Несим. От удара, колата му се завъртяла на 180 градуса. В нея пътували жена му и двамата му сина. Карамфилов пък идвал от Дунав и правел ляв завой за „Раковска“. „Не знам откъде изникна, имаше друга кола-завих и....“ клатеше глава невярващо човека. И той пътувал със сина си. По пострадал от удара бе Фолксвагенът- с разбита предница. Сеата загуби само лява задна гума и леко огъната врата.

Според очевидци, единият от двамата водачи минал на „оранжево“. По обясненията това бил турският гражданин, който продължил въпреки сменящият се цвят на светофара. Фолксвагенът вече бил на средата на кръстовището и завивал. Хасковлията не видял спускащата се кола и я ударил перпендикулярно. Имаше и такива обаче които твърдяха че ситуацията е точно обратната.

Случаят не е окончателен. Води се разследване.

Г.Христов

Неисим Тасим от Измит/вляво/обяснява какво според него се е случило
Сеата бе обърнат обратно на посоката на движението
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини