От х:

Днес в x:

Шефката на ГЕРБ - Димитровград подкара велосипед

Катя Чалъкова поведе велоподоха към парк Марица

Председателят на димитровградския Общински съвет Катя Чалъкова, която е и лидер на местната организация на ГЕРБ поведе градски велопоход тази сутрин. Заедно с инициаторите от младежката организация на ГЕРБ тя се разходи до различни забележителности в Димитровград. Инициативата е по случай Международната година на младежта и е под надслов "Димитровград - на кръстопътя на времето.

Идеята е да си припомни културно-историческите забележителности на града и да насърчим младите повече да спортуват, обясниха от местния офис на ГЕРБ.

Двайсетината ентусиасти на колела тръгнаха от центъра и се отпавиха към парк "Марица", където направиха малка почивка и си припомниха факти за един от големите паркове на Димитровград. Придружавани от патрул на Пътна полиция, активистите на ГЕРБ се придвижиха първо до Историческия музей, после до дом-музей "Пеньо Пенев", галерия "Петко Чурчулиев", парк "Вапцаров". Последната спирка на велопохода бе планетариума и обсерваторията "Джордано Бруно"

Да поздрави младите ГЕРБ-ери за хубавото начинание дойде и депутатът Иво Димов, който каза, че съжалява, че не може да се присъедини към велоподоха, заради посещението на Бойко Борисов в региона днес.

Участниците в похода се снимаха за спомен пред общината

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини