От х:

Днес в x:

BG тунинг - Vilner Jeep Grand Cherokee

Българското дизайнерско ателие Vilner, чиито клиенти са множество родни известни личности, завърши поредния си проект за цялостно претапициране на автомобилен интериор, като този път през ръцете му мина Jeep Grand Cherokee.

Интериорът е създаден по индивидуален проект на Vilner и е решен в нюанси на сивото, като използваните за него материали са естествена кожа, алкантара и карбонова кожа, която е един от най-новите материали в световен мащаб.

Карбоновата кожа се налага изключително бързо на световния пазар поради изключителната й прилика с истинския карбон. Именно тя създава оптическа измама, че воланът, скоростният лост и ръчната спирачка на гореспоменатия Jeep Grand Cherokee са изработени от карбон.

Интериорът на автомобила е с претапицирани седалки, табло, централна конзола, кори на вратите, таван и колонки, като за обшиване са използвани акцентиращи червени тигели. Също така, всички пластмасови детайли са метализирани, за да се подчертае спортният дух на автомобила.

В този проект дизайнерското ателие Vilner за първи път е използвало пълноцветен печат върху кожа и алкантара, ефектът от който е поразителен. Става въпрос за надписите “SRT 600” върху облегалките и тавана. Цифрата 600 пък не е случайна, тъй като автомобилът е получил Vortech Supercharger Kit от Overdrive, увеличил мощността му именно до тази стойност.

„ВИЛНЕР” ЕООД е създадено през 1996г., а от 2010г. марката VILNER вече е патентована. Фирмата залага на високо качество и професионализъм, като се стреми да бъде различна от другите и сама си е вдигнала летвата, за да е конкурентноспособна. Услугите, които предлага, са дизайн на интериорно обзавеждане на автомобили и сгради, допълнително обезшумяване на купето, диодни осветления, дизайнерски решения с карбон, пиано лак и алуминий, озвучаване и мултимедии за автомобили, обличане на детски столчета за кола с кожа, индивидуална изработка на телефони Vertu и др. Политиката на фирмата е да изготвя предварително дизайн на проекта, за да може клиентът да види как ще изглежда той и едва след неговото одобрение се започва работа.

Източник: rs-auto.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини