От х:

Днес в x:

Лада нацели джип Мицубиши, две жени в болница

При катастрофата между селата Голям извор и Стамболово са пострадали две жени, съобщиха от областна дирекция на МВР-Хасково. ПТП-то е станало между лек автомобил Лада, шофирана от 34-годишен жител на село Тънково и джип Мицубиши Паджеро с водач 55-годишен кърджалиец. Поради движение с несъобразена скорост шофьорът на Лада-та е загубил контрол, навлязъл е в насрещната лента и се е ударил челно в джипа. От удара са пострадали возещата се в джипа 54- годишна жена, която е с комоцио и 27-годишна от село Тънково, която е с фрактура на лява раменна става. И двете жени са без опасност за живота.

16-годишен неправоспособен мотопедист е катастрофирал вчера в южната част на вилна зона Кенана, информират още от пресцентъра на областна дирекция на МВР-Хасково. Младежът е надул газта на мотопед Ямаха и изгубил контрол, след което паднал на пътната настилка. В следствие на инцидента той е с охлузни рани по тялото. Настанен е в хасковската болница.

От полицията съобщават и за образувано бързо производство срещу 24-годишен жител на село Рабово, заловен от автопатрулите да шофира колата си с 1,65 промила алкохол в кръвта.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини