От х:

Днес в x:

Тежка катастрофа едва не отне живота на Иван от "Music Idol"

Айтослията Иван Ангелов се возел в колата заедно с 35-годишната Даниела Георгиева, която шофирала автомобила и 6-годишният Николай.

Тежката катастрофа станала следствие на високата скорост. Колата се ударила в парапет и буквално се преобърнала, съобщават от blitz.bg.

Притеклите се на помощ шофьори не са успели да извадят жената и тя е починала на място, преди да дойде пожарна кола. Момченцето е получило мозъчно сътресение.

Иван е бил в много тежко състояние - фрактури на десния глезен, десен лакът, дясна предмишница и таз. В началото лекарите са се съмнявали и за масивни, вътрешни наранявания.

"Беше изпаднал в шок, крещеше, наложи се да му бием успокоително", разказва лекар от "Пирогов", преглеждал Иван в първите часове след катастрофата.

Трагичното в случая е, че загиналата Даниела е вдовица и децата й остават пълни сираци. По непотвърдена информация тя е била омъжена за един от бодигардовете на Бай Миле. Даниела трудно преживяла смъртта на съпруга си, но наскоро се сближила с по-младия от нея Иван.

Участието му в тежкия пътен инцидент бе потвърдено и от Александра Вали - продуцент на предаването, което "айдъла" наскоро стартира "АРИА търси музиканти" в ТВ+.

"Да, действително е катастрофирал и състоянието му все още е тежко. Доколкото знам на 2 август претърпя още операции. След като е разбрал за смъртта на приятелката си, е изпаднал в силен шок. За нея знам съвсем малко, защото той не е афиширал връзката си пред колегите. Знам само, че беше много влюбен в нея", разкрива още Александра Вали.

Иван все още се намира в "Пирогов", но вече е без опасност за живота.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини