От х:

Днес в x:

Строителите на аутобана – без заплати от април. Преглед на печата

60 работници от „Пътни строежи” на Васил Божков, които работят по изграждането на автомагистрала „Марица”, не са получавали заплати от април, пише във водещ материал днес „Хасковска Марица”. Темата е разработена на цялата 4 страница. Другата фирма, която работи на обекта - „ИСА 2000” обаче си плащала редовно заплатите на работниците. Това дружество е интересно, защото е собственост на Юлиян Инджов, който пък е съдружник със съпругата на кмета на Свиленград – Елена Манолова, в друга фирма – „Юлена”.   

Чудо! Фирми дават награди за брички, пише в другия акцент на първа страница. Започва люта битка за бракуваните автомобили, някои от изкупвачите обявяват предметни награди. Какви са те обаче не пише.

Стотици драпат за 17 места в митниците, водещо на 2 страница. За обявените свободни места на митницата в Свиленград се юрнали мнозина, но печелившите са ясни отсега – кадри на ГЕРБ от Хасково и Димитровград, пише изданието.

Почнаха турските шмекерии на Капитан Андреево, акцент от трета страница. Стана всекидневие да вадят нелегални роднини на гастарбайтерите от багажници и скривалища в автомобилите.

Страхотен Гришо взе нова титла, акцент от спортната страница. Григор Димитров записа пета титла в актива си, като се наложи над германеца Ян Ленард Щруф в Дортмунд.

Това бяха основните теми в днешния брой на „Хасковска Марица”. „Новинар юг” е във ваканция до края на август.

Тодор Кръшков

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини