От х:

Днес в x:

Папагал-пророк от Сингапур предизвика октопода Паул

Прогнозите за Мондиал 2010 от "царството на животните" нямат край, предаде БТА. 

След като октоподът-пророк Паул от Оберхаузен предрече победа на Испания във финала срещу Холандия, от Сингапур дойде "контриращ удар". Става дума за папагала Мани, който по професия е. . . пророк.

 Прогнозата на папагала Мани е точно обратната тази, направена от станалото вече легендарно мекотело от Оберхаузен - Холандия ще стане световен шампион!

В същото време, 700-килограмовият крокодил Хари, който живее в парк в австралийския град Даруин, също като германския октопод Паул смята, че Испания ще спечели Световното първенство по футбол в ЮАР, съобщава австралийското издание Нюз ком.

Крокодилът е направил своя избор за по-малко от минута. Той е предпочел да изяде пилето с испанския флаг, а не това с холандския.

Собственикът на парка за крокодили Мик Бърнс посочва, че идеята му е хрумнала, като е видял колко успешно октоподът Паул прогнозира резултатите от срещите.

Вчера октоподът Паул предсказа, че на финалния мач на Мондиал 2010 между Холандия и Испания, който ще се играе в неделя, ще победи испанският тим. Преди това Паул, от океанариума в германския град Оберхаузен, направи прогноза и за мача за третото място на Мондиал 2010 между Уругвай - Германия, който ще се играе в събота. Паул предсказа, че Германия ще победи.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини